Kvinne besvimte av å se Jan Thomas i bikini

Da kjendisstylisten holdt foredrag i Strømstad ble det for mye for en av tilskuerne.

Se og hør Jan Thomas fortelle om sitt damebilde i videoen øverst i artikkelen!

SEOGHØR.NO:  I 20 år bodde Jan Thomas Mørch Husby (46)  i USA og stylet Hollywood-stjerner. Nå er det 12 år siden han kom hjem – og ble Norges mest kjente stylist. 

I høst gjør han stor suksess med foredraget «Jan Thomas LIVE - usminket». Der forteller han sin egen historie, og viser av blant annet et bilde fra sin karriere som kvinnelig modell.

Under foredraget i Strømstad skapte bildet dramatikk.

- Det kom som lyn fra klar himmel. Jeg viste bildet av meg selv i bikini, og plutselig besvimte en av kvinnene i publikum! Ambulanse og lege ble tilkalt, og showet ble pauset.

Heldigvis gikk alt bra med kvinnen.

- Det første jeg gjorde var å sjekke at det stod bra til med henne,  da jeg fikk bekreftet det, takket jeg henne. Dette blir en historie jeg skal ta med meg videre, de beste hendelsene i livet er ikke regissert, sier Jan Thomas til Se og Hør.no.

Han legger til at kvinnen også fikk en «Bli ny»-dag i studioet hans.

46-åringen lot seg sjarmere av både hotellet og publikum i Strømstad.

- Det var et vakkert sted, og kvelden var helt magisk. Det var mange fra Grete Roede der, og de har gjennomgått en forvandling og tatt regi i eget liv.

- Det er helt rått å få ta del i noe som er så ekte og sårbart. Jeg skal snart lansere produktlinjen min i Sverige, så jeg synes det var veldig gøy at jeg fikk oppmerksomhet i svenske medier.

Selvlysende
Slankedronning Jeanette Roede (41) var til stede sammen med mange av sine kolleger i Grete Roede.

- Det var en veldig fin kveld. Jeg var der sammen med flere kursledere som også var skikkelig fornøyde. Noen mente at de så selvlysende ut etter showet, og  mange fikk fornyet selvfølelse og bedre selvtillit.

- Jan Thomas har en sterk historie og er flink til å by på seg selv. Han rørte mange. Jeg vil anbefale foredraget til alle som vil se en annerledes side av ham, og som vil la seg motivere til å definere seg selv, sier Jeanette.

Her kan du lese mer om hvordan du bestiller billett til Jan Thomas turné

Hit kommer turnéen:

11. september Quality Hotel & Resort Hafjell
12. september Quality Hotel & Resort Fagernes
13. september Quality Spa & Resort Holmsbu
18. september Quality Hotel & Resort Kristiansand
19. september Quality Hotel & Resort Skjærgården, Langesund
21. september Quality Spa & Resort Norefjell