Prins George:

Kvinne arrestert på skolen til Prins George

Den fire år gamle prinsen skal ha vært på skolen da hendelsen skjedde.

VELKOMMEN: Prins George ble fulgt av prins William på første skoledag. Her er de to sammen med rektor ved skolen, Helen Haslem. Foto: Pa Photos
VELKOMMEN: Prins George ble fulgt av prins William på første skoledag. Her er de to sammen med rektor ved skolen, Helen Haslem. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no) For en knapp uke siden startet prins George (4) av England på Thomas's Battersea, en privatskole som ligger sør i London.

IKKE SOM PAPPA: Prins William var ikledd en mørk dress med lange bukser første juledag. Hans første sønn, prins George, hadde derimot på seg kortbukse og lange sokker. Det er ifølge eksperter ikke helt uten grunn. Video: NTB Scanpix Vis mer Vis mer

Mye har tydet på at den lille prinsen har gledet seg til å begynne på skolen, og det var en tydelig stolt prins William (35) som fulgte sønnen til første skoledag forrige torsdag.

Men tirsdag denne uken ble den private skolen derimot rammet av alt annet enn glede. En kvinne skal ifølge det britiske politiet nemlig ha blitt arrestert, etter at hun forsøkte å bryte seg inn på skolen, ifølge kjendisnettstedet TMZ.

George var i klasserommet da hendelsen skjedde, det samme var 560 andre studenter fra fire år og opp til tretten, ifølge politiet.

Ifølge rapporter, er kvinnen arrestert for forsøk på innbrudd, og politiet forklarer at de nå kontrollerer sikkerheten rundt privatskolen.

Saken fortsetter nedenfor.

SKOLEGUTT: Vesle prins George begynte på skolen i forrige uke og var tydelig spent. Foto: Pa Photos
SKOLEGUTT: Vesle prins George begynte på skolen i forrige uke og var tydelig spent. Foto: Pa Photos Vis mer

Var syk

Gravide hertuginne Kate (35) var ikke i form til å følge den lille prinsen på skolen forrige uke.

Hun er nemlig mindre enn 12 uker på vei med parets tredje barn, og har utviklet det sjeldne graviditetssykdommen «hyperemesis gravidarum», eller ekstrem svangerskapskvalme - som det heter på norsk.

Det innebærer blant annet kvalme, vektnedgang og dehydrering. Det er kjent at hertuginnen ikke har hatt det spesielt bra frem til nå, men sykdommen har gjort det umulig for henne å følge eldstesønnen til sin første skoledag.

Det var derfor prins William fulgte fireåringen til den anerkjente skoletrappen, og den unge prinsen virket i strålende humør da han var ikledd skolens uniform.

Den består av en marineblå v-halsgenser, bermuda-shorts i samme farge, lange røde sokker og svarte skinnsko. Skolen fokuserer på en rekke praktiske og kunstneriske fag, som ballett, teater, fransk, musikk og fysikk.

På skolen vil ikke hans formelle tittel bli brukt i undervisningen. Han vil i stedet bli kalt George Cambridge av sine nye klassekamerater.

IKKE SOM PAPPA: Prins William var ikledd en mørk dress med lange bukser første juledag. Hans første sønn, prins George, hadde derimot på seg kortbukse og lange sokker. Det er ifølge eksperter ikke helt uten grunn. Video: NTB Scanpix Vis mer

Det var mandag i forrige uke det ble kjent at hertuginne Kate og prins William venter sitt tredje barn sammen.

- Hertugen og Hertuginnen av Cambridge er veldig glade for å annonsere at hertuginnen venter sitt tredje barn, skrev det britiske kongehuset på Twitter.

I tillegg til vesle George, har paret også datteren Charlotte (2). Den 29. april 2011 ga Kate og prins William hverandre sitt ja, og i fjor feiret paret at de hadde vært gift i hele fem år.

LES OGSÅ: - Jeg har aldri vært travlere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer