Kveldens villeste MTV-antrekk

Rapperen Nicki Minaj fikk tilskuerne til å måpe. Se video fra den røde løperen.

Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av kjendisenes kjoler nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: MTV Video Music Awards er regnet som et av årets største høydepunkt i Hollywood-kalenderen, og spesielt de kvinnelige stjernene sparte heller ikke i år på kruttet når det gjaldt forsøkene på å ta seg godt ut overfor fotografene og publikum.

Mens artister som Pink og Alicia Keys valgte mer klassiske lange grå kjoler, var det også flere som benyttet det fine været i Los Angeles til å gå i korte miniskjørt.

Den som imidlertid fikk flest stirrende blikk på vei inn til Rihannas store kveld, var rapperen Nicki Minaj.

«Starships»-sangerinnen ga tilskuerne hakeslepp, da hun ankom i en svært tettsittende edderkoppmønstret drakt, en knallgul hårfrisyre og sort hatt.

Senere på kvelden ble imidlertid 27-åringen selv målløs, da hun vant prisen for «beste kvinnelige video» for låten «Starships».

- Jeg forventet ikke dette. Barbz ( kallenavnet på Nickis fans, red.anm), jeg vet dere er der ute. Takk skal dere ha. Jeg kan ikke tro at dette skjedde, sa hun fra scenen.

Se flere bilder av kjendisenes kjoler nederst i artikkelen!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rihanna stjal showet på MTV Video Music Awards

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer