Kveldens største motetabber?

Disse fire må tåle knallhard kritikk etter Golden Globe-utdelingen.

FÅR KRITIKK: Kritikerne er ikke overbegeistret over Christina Aguilera, Helena Bonham Carter, Michelle Willams og January Jones valg av antrekk under Golden Globe-utdelingen. Foto: Stella Pictures
FÅR KRITIKK: Kritikerne er ikke overbegeistret over Christina Aguilera, Helena Bonham Carter, Michelle Willams og January Jones valg av antrekk under Golden Globe-utdelingen. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEHER.NO: Natt til mandag var det duket for den prestisjefylte prisutdelingen Golden Globe i Los Angeles. Og til den store festen, som fant sted på Beverly Hilton Hotel, kom det som kunne krype og gå av superstjerner i den amerikanske filmbyen.

Felles for dem alle var at de var pyntet til fest. Men det er ikke alle antrekkene som faller i smak hos den kulørte pressen på den andre siden av Atlanterhavet.

En av dem som må tåle sterkeste kritikk er superstjernen Christina Aguilera (30). «Burlesque»-stjernen var nominert til prisen for beste komedie eller musikal, samt beste originalsang for «Bound to You». Men det var altså antrekket hennes som vakte aller mest oppmerksomhet. 

Hos avisen Huffington Post er Aguilera å finne på «verst kledde»-listen. Sangstjernen ankom festen sammen med kjæresten Matthew Rutler i en Zuhair Murad-kjole, Lorraine Schwartz-smykker, Christian Louboutin-sko og en Valentino-veske.

30-åringen var derimot ikke den eneste som måtte tåle kritikk for valget av klær...

Det var nemlig flere antrekk som fikk oppmerksomhet - i negativ forstand - under nattens seanse. Også January Jones måtte tåle kritiske røster for sitt Versace-antrekk, som var like rødt som løperen hun gikk på.

På Huffington Posts «verst kledde»-liste finner vi også navn som Michelle Williams og Helena Bonham Carter.

Se stor bildespesial med over 20 bilder av Golden Globe-kjolene her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Viste babymagen under Golden Globe