Kveldens store stjerne

Følelsene tok fullstendig overhånd da nydelige Reese Witherspoon fikk Oscar for beste kvinnelige hovedrolle.

Publisert
Sist oppdatert

Hollywoods gulljente!

Reese Witherspoon (29) var rørt til tårer da Jamie Foxx utropte henne til vinner av årets Oscar for beste kvinnelige hovedrolle. Witherspoon fikk prisen for sin innsats i filmen om Johnny Cash, "Walk the Line".

- Jeg hadde aldri i livet trodd jeg ville vært her. her. En spesiell takk til regissøren og takk til Joaquin. Det har vært en opplevelse å få jobbe med deg. Takk for at jeg har fått oppfylt drømmen om å bli countrysanger! Takk til familien min, mamma og pappa. Takk til min vidunderlige mann og herlige datter. Dere har alle fått meg til å tro at jeg har oppnådd noe i kveld, sa stjernen i takketalen mens tårene trillet. I sallen satt skuespillerektemannen Ryan Phillippe (31) og klappet stolt. Men stjerneparets ekteskap er ikke bare idyll.

Nylig avslørte den nybakte Oscar-vinneren at det fem år lange ekteskapet er i trøbbel. Paret får profesjonell hjelp, og sloss for å holde familien sammen. Sammen har de datteren Ava (6) og sønnen Deacon (2).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer