Anne Rimmen:

- Kvelden og natten er det vanskeligste tidspunktet

Anne Rimmen «sover ikke så mye lenger».

PREMIERE I KVELD: Anne Rimmen leder «Mandagsklubben», som gjenopplives på TVNorge i kveld. Foto: Anita Arntzen
PREMIERE I KVELD: Anne Rimmen leder «Mandagsklubben», som gjenopplives på TVNorge i kveld. Foto: Anita Arntzen Vis mer
Publisert

I kveld gjenopplives «Mandagsklubben» på TVNorge, med Anne Rimmen (35) i programlederstolen.

I et intervju med VG legger ikke Rimmen skjul på hvordan forberedelsene til programmet har gått hardt utover nattessøvnen. 35-åringen har sønnen Ebbe (7 mnd.) med tidligere motocross-kjører Ailo Gaup (38), og erkjenner at hun har hendene fulle fra morgen til kveld.

På spørsmål fra VG om når hun får tid til å sove, svarer Rimmen «det gjør jeg ikke så mye lenger».

TRAVLE DAGER: Ailo Gaup og Anne Rimmen ble foreldre for første gang i fjor sommer. Her på Gullruten i 2015. Foto: Marit Hommedal / NTB Scanpix
TRAVLE DAGER: Ailo Gaup og Anne Rimmen ble foreldre for første gang i fjor sommer. Her på Gullruten i 2015. Foto: Marit Hommedal / NTB Scanpix Vis mer

- Slitsomt

- Det har ikke vært noen hemmelighet - de andre har til kjedsommelighet fått høre om hvor lite jeg egentlig sover. Det er selvfølgelig slitsomt, men jeg bruker det som en unnskyldning, også, sier programlederen til avisa.

Da Seoghør.no traff Rimmen i forbindelse med lanseringen av «Mandagsklubben» i januar, fortalte hun at Ebbe ofte ble med mamma på jobb.

- Han har vært med i vogna et par ganger, og han har foreløpig oppført seg veldig greit, sa 35-åringen.

Foruten Rimmen dukker også Else Kåss Furuseth, Dag Sørås og Calle Hellevang-Larsen opp i tv-ruta hver mandag framover. Harald Eia, Thomas Giertsen, Atle Antonsen og Jon Almaas rullerer på gjestestolene.

For å få kabalen til å gå opp på hjemmebane, er Rimmen nødt til å planlegge dagene nøye.

- Foreløpig har det gått greit, så får vi se hvordan det går når vi er i gang med sendinger. Kvelden og natten er det vanskeligste tidspunktet for meg å være borte, sier hun til VG.

Ny tv-sjanger

TV-seerne er foreløpig vant til å se Rimmen i en annen del av tv-verdenen, enten om det er som sportsanker på NRK, på tur med Lars Monsen eller som programleder på Idrettsgallaen. 35-åringen meldte overgang fra statskanalen i desember, og tar fatt på et humorprogram for første gang.

På spørsmål fra Seoghør.no om Rimmen selv synes hun er morsom, svarer hun:

- Haha! Det er vanskelig for meg å svare på, og det spørs nok hvem du spør. Jeg satser egentlig på å hjelpe de andre her, så de kan smashe inn sine «one linere» og vitser, forteller hun og fortsetter:

- Jeg skal selvsagt gjøre det hele med et glimt i øyet og litt lunhet, men jeg er ikke kommet for å ta over humortronen. Den sitter Else på, fortalte hun.

MANDAGSGJENG: Harald Eia, Else Kåss Furuseth, Thomas Gjertsen, Dag Sørås, Atle Antonsen, Anne Rimmen, Jon Amaas og Calle Hellevang-Larsen. Foto: Anita Arntzen / TVNorge
MANDAGSGJENG: Harald Eia, Else Kåss Furuseth, Thomas Gjertsen, Dag Sørås, Atle Antonsen, Anne Rimmen, Jon Amaas og Calle Hellevang-Larsen. Foto: Anita Arntzen / TVNorge Vis mer

- Sabla morsomme

Rimmen ser fram mot morsomme dager på jobb.

- Dette er en talentfull og artig gjeng, så vi skal nok få det fint sammen, fortalte hun.

Hun husker selv første sesong av «Mandagsklubben», som gikk på skjermen i 1999. Den gang var hun ikke så gammel, minnes hun.

- Jeg husker det som en morsom greie. Thomas Giertsen var jo morsom da, og det er han fortsatt. Det blir gøy å få han inn i studio, sa hun, og la til:

- Han har blitt litt gråere i skjegget siden den gang. Resten har også blitt eldre, men de er jo fortsatt sabla morsomme.

LES OGSÅ: Brudd for Vær-Elin.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer