MILF Manor:

- Kvalmeste på TV

Anmeldere og seere slakter den kontroversielle «Milf»-serien.

FIRE MILLIONER VISNINGER: Traileren til det nye realityprogrammet «Milf Manor» får internett til å koke. Video: Twitter/TLC Vis mer
Publisert

Allerede før den hadde premiere skapte den nye datingserien «MILF Manor» diskusjoner verden rundt.

Premisset for serien er at åtte voksne kvinner blir sendt til Mexico i håp om å finne kjærligheten med menn som er en del år yngre enn dem selv.

Haken er imidlertid at mennene som kvinnene skal date er deres egne sønner. Mødrene må altså se på mens de andre kvinnene prøver å kapre hjertet til sønnene deres som er med i programmet.

«MILF» er en forkortelse for «mother I'd like to fuck», altså en mor/voksen kvinne, som brukeren av begrepet - en yngre person - ønsker å ha samleie med.

Reaksjonene lot ikke vente på seg. Bare noen dager etter at serien hadde premiere, hadde noen seere allerede dømt programmet som «det mørkeste jeg noen gang har sett på TV».

Aftenposten er blant norske medier som har skrevet om den skandaløse serien. De referer til blant andre The Guardians anmelder som spør seg selv om det er «det kvalmeste programmet på TV».

The New Yorker drar det enda litt lengre og mener serien «flørter med incest».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.