MILF Manor:

- Kvalmeste på TV

Anmeldere og seere slakter den kontroversielle «Milf»-serien.

FIRE MILLIONER VISNINGER: Traileren til det nye realityprogrammet «Milf Manor» får internett til å koke. Video: Twitter/TLC Vis mer
Publisert

Allerede før den hadde premiere skapte den nye datingserien «MILF Manor» diskusjoner verden rundt.

Premisset for serien er at åtte voksne kvinner blir sendt til Mexico i håp om å finne kjærligheten med menn som er en del år yngre enn dem selv.

Haken er imidlertid at mennene som kvinnene skal date er deres egne sønner. Mødrene må altså se på mens de andre kvinnene prøver å kapre hjertet til sønnene deres som er med i programmet.

HETT I «HEIT»: Det nye datingprogrammet «Heit» byr på flere dampende seanser fra badstuen. Video: «Heit» / Prime Video / Rød Løper. Vis mer

«MILF» er en forkortelse for «mother I'd like to fuck», altså en mor/voksen kvinne, som brukeren av begrepet - en yngre person - ønsker å ha samleie med.

Reaksjonene lot ikke vente på seg. Bare noen dager etter at serien hadde premiere, hadde noen seere allerede dømt programmet som «det mørkeste jeg noen gang har sett på TV».

Aftenposten er blant norske medier som har skrevet om den skandaløse serien. De referer til blant andre The Guardians anmelder som spør seg selv om det er «det kvalmeste programmet på TV».

The New Yorker drar det enda litt lengre og mener serien «flørter med incest».

COMEBACK: Kristin Gjelsvik gjør TV-comeback i Amazon Videos nyeste datingprogram der deltakerne skal forsøke å finne kjærligheten i en badstue. Video: Amazon Prime / Rød Løper. Klipp & manus: Klaus Fjellro. Vis mer

Det er spesielt en scene som vekker oppsikt hos mange.

I seriens første episode får kvinnene nemlig i oppgave å beføle de unge guttenes kropper for å finne ut hvem som er deres egen sønn.

KONTROVERSIELL: Serien legger opp til flørting mellom mødrene og sønnene.
KONTROVERSIELL: Serien legger opp til flørting mellom mødrene og sønnene. Vis mer

Mor og sønn deler også rom under oppholdet.

En av kvinnene kan også bli hørt si «Sorry damer, men jeg kommer nok til å ligge med sønnen din!», i den første episoden.

Også Rolling Stone mener serien er farlig nær incest. Bladets journalist, Miles Klee, mener den kontroversielle TLC-serien bruker «incest-fantasiene som preger dagens pornoindustri».

Serien har også skapt sterke reaksjoner blant seerne. Twitterbrukerne var ikke nådige da TLC selv spurte hva folk synes om serien.

SVARER: Kjendismanager David Eriksen svarer på datingryktene som verserer rundt ham. Video: Luna Lea. Vis mer

«Stopp serien nå. Det er eksponentielt kleint. Det er ekkelt, og den som ga grønt lys for denne serien burde få sparken umiddelbart», skrev en bruker.

Flere omtalte serien som «søppel - selv for TLC å være», mens andre påpekte at TLC en gang sto for «The Learning Channel».

Mange brukere ble også rasende av serien, og sa at hele greia gjorde dem ukomfortable.

En annen bruker mener serien aldri ville skjedd om det var far og datter som var med, og kaller serien motbydelig.

LES OGSÅ: «Gossip Girl»-stjernen i Norge: - Elsker å være her

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer