Kvalmende, rørende og avgjørende minner

Radioresepsjonen er NRK P3s flaggskip. Resepsjonistene Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim deler sine avgjørende minner fra P3-karrieren.

Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: NRK P3 feirer i høst 20-årsjubileum. I denne serien deler tidligere og nåværende programledere sine sterkeste P3-minner med Seoghør.no.

Først ut er gutta i «Radioresepsjonen».

Tore Sagen (32): Mitt P3-minne er 13 år gammelt. Jeg hadde nettopp begynt i kanalen, og var på min aller første P3-fest. Barbara Jahn – kjent programleder den gang - blandet noen vodkadrinker som satte meg helt ut. Jeg endte kvelden ved en toalettskål. Der lå jeg og kastet opp mens NRK P3s daværende konge og farsfigur, Harald Are Lund, holdt meg over pannen og lindret kvalmen med trøstende ord.

Steinar Sagen (38): Å stå backstage på Rockefeller like før vi skal på scenen, og høre bruset fra 1.200 forventningsfulle fans i en fullsatt sal – det var et sterkt og rørende øyeblikk. I tillegg til at jeg ble rørt, følte jeg meg som en rockestjerne.

Anledningen var en fjollete idé vi fikk i 2010, om at vi skulle fremføre radio-jinglene våre som helaftens konsert - akkompagnert av Kringkastingsorkesteret. Ideen viste seg å være like god som den var fjollete, for konserten ble utsolgt og vi måtte sette opp ekstraforestilling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer