IKKE SAMMEN IGJEN: Tilbringer tid sammen for barnas skyld! Foto: Tore Skaar, Se og Hør
IKKE SAMMEN IGJEN: Tilbringer tid sammen for barnas skyld! Foto: Tore Skaar, Se og HørVis mer

Kvalitetstid med familien

Trude Mostue og barna hadde ikke sett sin eks-samboer og pappa på hele fire måneder..

Kom til Oslo!


SEHER.NO:  Howard Thomas (47) dukket nylig opp i Oslo for å besøke sin tidligere samboer Trude Mostue (38) og deres barn, Frøya (4), Erik (3) og Hilda (1 1/2).


LES MER: Har bodd i tre hus på tre uker!


Under besøket ble familien flere ganger observert sammen, både på Grand Hotel og restauranten Dinner i hovedstaden. Hun fikk mye oppmerksomhet i "Skal vi danse" - ikke minst fordi hun var singel, akkurat som Tone Damli Aaberge...


Trude er fortsatt singel, hun var nemlig kjapt ute med å avkrefte eventuelle rykter om at hun og Howard er sammen igjen!


LES OGSÅ: På desperat husjakt


- Howard kom til Norge for å besøke barna, samt diskutere praktiske detaljer i forbindelse med samlivsbruddet. Vi er ikke kommet sammen igjen, sier Trude Mostue til Her og Nå.


Danse-Aleksandra kastes ut av Norge?


Slutt mellom danse Tom-Erik og kjæresten!


En av Trude og Howards største prøvelser fremover er at Trude og barna vil bosette seg i Norge mens Howard blir boende i England.


Trude og Howard har solgt drømmegodset i England for nærmere 20 milioner kroner, men siden reglene for kjøp og salg av hus i England er annerledes enn her hjemme i Norge, tar det en stund for Trude får sin del av pengesummen.