Stian «Staysman» Thorbjørnsen:

Kuttet ut alkoholen: - Har klikket fullstendig

Artist Stian «Staysman» Thorbjørnsen kjører «hvit måned». Det har brakt frem overraskende interesser.

ÉN MÅNED UTEN ØL: Staysman er kjent for å være kongen av rølp. Nå er han i gang med alkoholfri måned. Foto: Espen Solli / TV 2
ÉN MÅNED UTEN ØL: Staysman er kjent for å være kongen av rølp. Nå er han i gang med alkoholfri måned. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Vanligvis ser vi artist Stian «Staysman» Thorbjørnsen (39) opptre med låter som «En godt stekt pizza» foran et ellevilt publikum, og konsertene oser som regel av partystemning.

Artisten selv har heller aldri lagt skjul på at han har en forkjærlighet for øl og rølp. Derfor kom det kanskje overraskende på mange da artisten fortalte sine følgere på Instagram at han hadde gått tjue dager uten en eneste dråpe alkohol.

«20 dager uten alkohol har foreløpig gitt meg en helt ny glans i huden, øynene virker klarere og vennene mine sier jeg stråler. Hurra for et liv uten øl!», skriver artisten spøkefullt under bildet av sitt slitne fjes.

- Juksa litt

Forklaringen er at 39-åringen kjører en såkalt «hvit måned» i januar, som betyr en hel måned uten alkohol. Det er for å sjekke effekten av det, forklarer Fredrikstadmannen overfor Se og Hør.

- Det går ganske bra. Jeg har jo juksa litt da, for jeg har hatt kidsa nesten hele januar. Jeg drikker jo ikke med ungene mine. Jeg hadde én dag uten kids, da hadde det gått fjorten dager, og da merka jeg på suget med én gang. Da har jeg ikke dem å fokusere på, innrømmer tobarnsfaren lattermildt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.