Kuttet seg med kjøttkniv og etterlot avskjedsbrev

Paris Jackson overvåkes på psykriatisk avdeling etter selvmordsforsøket.

SEOGHØR.NO: Onsdag kom sjokknyheten om at Paris Jackson (15), datter av popkongen Michael Jackson, var blitt innlagt på sykehus etter et selvmordsforsøk.

I kjølevannet av hendelsen har det dukket det opp ulike rykter i amerikansk presse om hvorfor den unge jenta ønsket å avslutte livet så tidlig.

Paris skal ha skrevet et selvmordsbrev, hvor en mulig forklaring kan stå, før hun skar seg i armen med en kjøttkniv, forteller kilder med nær tilknytning til Jackson-familien til TMZ.com.

15-åringen skal også ha ringt en hotline telefon hvor de hjelper folk som sliter med selvmordstanker, og personen hun snakket med skal ha blitt så bekymret for henne at vedkomne ringte politiets nødtelefon.

I tillegg til å kutte seg selv i høyre armen skal Paris også ha tatt et stort antall piller, skriver nettstedet.

Paris skal ha blitt hentet i en ambulanse som kjørte henne til et sykehus i nærheten av hjemmet. Her overvåkes hun de neste 72 timene på psykriatisk avdeling.

Ved hennes side sitter bestemor Katherine Jackson, som ble vergen hennes etter at hennes berømte far gikk bort i 2009.

- Uansett hvem man er, så er det vanskelig å være en sårbar 15-åring. Spesielt vanskelig er det hvis man har mistet den personen som står deg aller nærmest, sier Katherines advokat Sandra Ribera til People.com.

Ribera forteller også at Paris er i fin fysisk form og at hun får medisinsk behandling.LES OGSÅ: Demi Lovato signerte selvmordskontrakt som 7-åring