Kim Kardashian og Kanye West:

- Kuttet kontakten

Kim og Kanye skal ikke være på talefot til tross for samarbeidet om barna.

NULL KONTAKT: Etter at Kim Kardashian og Kanye West tok ut skilsmisse og ble enige om delt omsorg for barna, skal eksparet ha kuttet kontakten med hverandre fullstendig. Her er de avbildet i Paris i 2014. Foto: Beretta/ Sims/ Rex/ NTB
NULL KONTAKT: Etter at Kim Kardashian og Kanye West tok ut skilsmisse og ble enige om delt omsorg for barna, skal eksparet ha kuttet kontakten med hverandre fullstendig. Her er de avbildet i Paris i 2014. Foto: Beretta/ Sims/ Rex/ NTB Vis mer
Publisert

Skilsmissen mellom Kim Kardashian (40) og Kanye West (43) sendte sjokkbølger gjennom verdenspressen i februar. Det til tross for at det lenge var blitt hintet om at ekteskapet var på randen.

Etter ni år, fire barn og hundretusenvis av heftige avisoverskrifter, hadde altså Kim og Kanye gått hver til sitt.

GRÅTER: Kim Kardashian gråter i den nye traileren for den siste sesongen av «Keeping up with the Kardashian» Vis mer

«Keeping Up With the Kardashians»-profilen tok ut skilsmisse og ba om delt omsorg for barna North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (1), noe Kanye skal ha sagt seg enig i, ifølge TMZ.

- Har ikke kontakt

Til tross for enigheten skal derimot realitystjernen og rapperen angivelig ikke være på talefot lenger. Det hevder en kilde overfor Page Six.

Ifølge nettstedet skal Kanye brått ha kuttet kontakten med ekskona, selv før de skilte lag. 43-åringen skal ha endret telefonnummer og fortalt Kim at hun bare kunne kontakte ham gjennom sikkerhetsvaktene sine.

Til tross for dette fortsetter Kim og Kanye å samarbeide om deres felles barn. Kanye pleier angivelig jevnlig å besøke barna mens Kim er ute av huset.

- SNAKKER IKKE SAMMEN: Eksektefellene Kim og Kanye er ikke på talefot, men samarbeider likevel om deres felles barn. Kanye skal angivelig besøke barna mens Kim ikke er til stede. Her er de avbildet ved en tidligere anledning. Foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / NTB
- SNAKKER IKKE SAMMEN: Eksektefellene Kim og Kanye er ikke på talefot, men samarbeider likevel om deres felles barn. Kanye skal angivelig besøke barna mens Kim ikke er til stede. Her er de avbildet ved en tidligere anledning. Foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / NTB Vis mer

- Hun stoler på ham rundt barna. Han elsker dem og ser dem ofte, røper kilden til nettstedet, og fortsetter:

- Hun forlater huset og han kommer for å være med barna. De har en hær med barnepiker så overgangen er enkel.

People har tidligere skrevet at firebarnsmoren aldri ville ha holdt Kanye unna barna. Kanye skal imidlertid ha krevd at ekskona ikke skal være til stede når han besøker barna.

Beholder hjemmet

En god stund før skilsmissen ble kjent, ble det rapportert om at «Stronger»-artisten hadde pakket med seg sakene og flyttet til familieranchen i Wyoming. Det skal han ha gjort tidlig i desember i fjor, og Kim har siden bodd sammen med barna i deres Hidden Hills-hjem i Calabasas.

Huset, som blant annet er designet av Kanye, har paret bodd i så lenge de har hatt barn.

Siden Kanye pakket bagen og flyttet til Wyoming, ble det spekulert blant fansen hvorvidt reality-profilen skulle beholde hjemmet hun hadde delt med ektemannen, eller om hun var på utkikk etter et nytt hjem.

Ifølge Us Weekly var det derimot det første alternativet som reflekterte hva som faktisk var planen.

AVSLØRER: Ryktene har svirret om at Kanye West har vært utro mot Kim Kardashian West med youtuberen Jeffree Star. Nå kommenterer sistnevnte ryktene. Video: Jeffree Star Vis mer

En kilde bekreftet nemlig nylig overfor magasinet at Kim beholder hjemmet, som dessuten ligger kun et steinkast unna de fleste andre i Kardashian-familien.

Holder seg tause

Både Kim og Kanye har foreløpig holdt seg tause om skilsmissen. Førstnevnte har imidlertid blitt observert ute med gode venner og et stort smil om munnen etter at nyheten ble kjent - og det ser ut til at hverdagen går videre som før.

Det kan altså virke som at 40-åringen blant annet tilbringer tid med gode mennesker for å komme gjennom den vanskelige tiden, noe som også ble hevdet kort tid etter at skilsmissen ble kjent.

- Selv om Kim og Kanye har vært fra hverandre i flere måneder, var det fremdeles emosjonelt for Kim å faktisk søke om skilsmisse. Hun tilbrakte helgen ved å ta vare på seg selv og barna. Hun tilbringer tid med moren sin, søstrene og har ikke jobbet, hevdet en kilde overfor People i februar.

LES OGSÅ: Får refs: - Ikke gjør det!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer