Megan Fox:

Kuttet alkoholen etter dette

Megan Fox tok et drastisk valg etter en hendelse på rød løper.

VALG: Megan Fox kuttet ut alkohol etter en hendelse på rød løper. Her med eksmannen Brian Austin Green. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB
VALG: Megan Fox kuttet ut alkohol etter en hendelse på rød løper. Her med eksmannen Brian Austin Green. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Megan Fox (35) har vært en snakkis i en årrekke, mye på grunn av hennes mange roller i populære filmer.

I løpet av det siste året har imidlertid privatlivet hennes fått størst oppmerksomhet, da hun i fjor vår tok ut skilsmisse fra Brian Austin Green (48) etter ti års ekteskap, og 16 år som kjærester.

Kort tid etter begynte hun å date musikeren Richard Colson Baker (31), best kjent under navnet Machine Gun Kelly - noe som skapte oppstandelse i mediene og blant fansen.

Nå vekker hun igjen oppsikt, og det etter et intervju med Who What Wear.

MÅTTE SPY: Megan Fox har gjestet «Jimmy Kimmel Live», der forteller hun om sin opplevelse med Ayahuasca. Video: ABC Vis mer

Fikk store konsekvenser

I 2009 var Fox en av de selvskrevne gjestene på Golden Globe. Der skal skuespilleren ha fått litt for mye å drikke, ifølge henne selv.

Filmstjernen skylte ned flere glass med Moët & Chandon mens hun satt mellom Blake Lively og de tre Jonas-brødrene fra Jonas Brothers, forteller hun.

FORELSKET: Etter skilsmissen fra eksamennan har Megan Fox funnet kjærligheten med artisten Machine Gun Kelly. Foto: Chelsea Lauren / Shutterstock / NTB
FORELSKET: Etter skilsmissen fra eksamennan har Megan Fox funnet kjærligheten med artisten Machine Gun Kelly. Foto: Chelsea Lauren / Shutterstock / NTB Vis mer

Golden Globen er kjent for å være et «sprudlende» arrangement, men denne gangen ble det litt i overkant for 35-åringen. Hun forteller i intervjuet, gjengitt av Page Six, at hun ikke oppførte seg særlig pent da de entret den røde løperen i forbindelse med utdelingen.

- Jeg kom med flere «krigførende» kommentarer og sa en hel haug med dritt jeg ikke burde ha sagt på den. Jeg tror det fikk store konsekvenser for meg, og at jeg havnet i mye trøbbel for det jeg sa på den røde løperen den kvelden. Hva enn det var.

Videre forteller skuespilleren at hun ikke aner hvorfor hun sa de tingene hun gjorde, men at hun er sikker på at det har skjedd.

- Du kan søke det opp, sier hun.

EDRU: Stjernen kan røpe grunnen til at hun ikke lenger drikker alkohol. Foto: Jim Smeal/BEI/REX/NTB
EDRU: Stjernen kan røpe grunnen til at hun ikke lenger drikker alkohol. Foto: Jim Smeal/BEI/REX/NTB Vis mer

Fox er nok ikke alene om å våkne dagen etter en fuktig kveld, uten å huske hva man selv har gjort - noe som kan være veldig ubehagelig. Det har til og med blitt innført et begrep for akkurat det, nemlig «fylleangst».

- Nå drikker jeg ikke alkohol lenger, og det er grunnen.

STOR STJERNE: Etter at tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

Merkelig intervju

Før superstjernen dro på Golden Globes det året, ga hun et intervju til E! News. Det intervjuet har i ettertid blitt sett på som veldig merkelig, men det er uklart om det er der skuespilleren mener hun selv har vært «krigførende».

Under intervjuet skal superstjernen ha spionert på Salma Hayek (54) og sagt at hun virkelig kunne ønske hun hadde hennes bryster.

Da journalisten konfronterte henne med at Fok antakeligvis var «en av de hotteste kvinnene i bransjen akkurat nå», skal hun ha vitset det bort og omtalt seg selv som Alan Alda (85), som på det tidspunktet var en 73 år gammel mann.

Videre skal 35-åringen ha beskrevet seg selv som ekstremt usikker og uttalt at hennes daværende kjæreste, Green, ikke ville være hennes date på Golden Globe.

Selv om det ikke vites nøyaktig hva Fox sikter til, så er det også forståelig at man våkner opp med fylleangst dagen etter å ha gitt et intervju hele verden kan lese.

Noe er det i alle fall som har fått superstjernen til å legge vekk boblene for godt.

LES OGSÅ: Vekker oppsikt med ny flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer