NRK:

Kutter i «Kåss til kvelds»

Får se mindre av det populære talkshowet på NRK.

KUTTES: NRK bekrefter at det blir mindre av Else Kåss Furuseth sitt talkshow til våren. Foto: NRK

KUTTES: NRK bekrefter at det blir mindre av Else Kåss Furuseth sitt talkshow til våren. Foto: NRK

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det populære talkshowet «Kåss til kvelds» med Else Kåss Furuseth og Markus Neby i programleder rollene, vil få tre mindre episoder i neste sesong.

Det bekrefter underholdningssjef i NRK Christina Rezk Resar til M24.

- Her har mange måttet bidra for å redusere kostnadene for neste år og da er en kortere sesong et virkemiddel, skriver Rezk Resar til Medier24.

Kuttingen kommer etter at statsbudsjettet ble lagt frem. Der mangler NRK 300 millioner kroner, som igjen fører til at statskanalen må stramme inn i budsjettet sitt.

TYV: Vegard Harm er gjest på «Kåss til Kvelds» der forteller han om da daten stjal mobiltelefonen hans. Video: NRK Vis mer

- Helt overordnet er statsbudsjettet en bekreftelse på at en sterk offentlig finansiert allmennkringkaster er viktig, og at 2023 med den situasjonen verden står i nå, er et unntaksår, sier kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen på NRK sine informasjonssider.

Videre forteller kringkastingssjefen at det har vært utfordrende å skulle spare inn mer enn 300 millioner kroner.

- Alle reduksjoner blir gjort med tanke på hvordan vi best mulig kan verne om det viktige oppdraget vårt, publikumsbruken og NRKs omdømme.

LES OGSÅ: Tidligere NRK-profil funnet død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer