Kutcher hyller eks-stedatteren

Rumer Willis forteller åpenhjertig om mobbing og dårlig selvbilde.

DEN GANG DA: Ashton Kutcher og ekskona Demi Moore på rød løper med Rumer Willis i 2010. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Ashton Kutcher og ekskona Demi Moore på rød løper med Rumer Willis i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Skuespiller Ashton Kutcher (37) var gift med Hollywood-stjernen Demi Moore (52) fra 2005 til 2013, og Kutchers åtte år i familien Moore/Willis satte sine spor hos de øvrige familiemedlemmene.

Han fikk et nært bånd til konas datter Rumer Willis (26), og denne uken hyllet han sin tidligere stedatter på Facebook.

«Det er fantastisk at du forteller din historie, og står opp for andre kvinner».

It's amazing that you're telling your story and speaking up for other women.

Posted by Ashton Kutcher on Monday, June 15, 2015

I et essay som står på trykk i amerikanske Glamour skriver hun nemlig åpenhjertig om sine erfaringer med det enorme kroppspresset hun har opplevd som datter av en kjendis:

«Når du vokser opp i offentligheten, og alles øyne er rettet mot deg, forventes det at du gjør noe «crazy», sier noe dumt eller får et sammenbrudd. Jeg ble konstant mobbet for utseendet mitt, så jeg har har slitt en del med kroppsbildet. Jeg ønsket meg mindre rumpe, og ingen pupper. Lenge ønsket jeg bare å se liten og androgyn ut».

Dansen hjalp henne

Denne våren har Rumer gjort stor suksess i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse» - «Dancing with the Stars» - og i slutten av mai stakk hun og dansepartner Valentin Chmerkovskiy (29) av med seieren i underholdingsprogrammet.

PAR PÅ PARKETTEN: I mai stakk Rumer Willis og dansepartner Valentin Chmerkovskiy av med den gjeve dansestittelen i amerikanske «Dancing with the Stars». Foto: NTB Scanpix
PAR PÅ PARKETTEN: I mai stakk Rumer Willis og dansepartner Valentin Chmerkovskiy av med den gjeve dansestittelen i amerikanske «Dancing with the Stars». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Danse-deltakelsen har gitt 26-åringen økt selvtillit:

«Dancing with the Stars hjalp meg med å komme over min frykt for å mislykkes. Da jeg sa ja til å delta i programmet visste jeg ikke hva jeg skulle forvente. Jeg har aldri hatt dansetrening, aldri spilt sport, ei heller trent spesielt mye før - men jeg kom inn med et åpent sinn. (...) Etter første sending følte jeg meg mer vakker enn noen gang. Ikke på bakgrunn av hvordan jeg var kledd eller sminket, men fordi jeg hadde klart å gjennomføre noe jeg hadde jobbet så hardt for».

Hun fortsetter:

«Når du gjennomfører noe du ikke har hatt troen på at du kan klare å gjøre, stråler energien og selvtillitten ut av deg - og det er mer vakkert enn om du er tynn eller har det perfekte ansikt», skriver hun i essayet.

Danset seg til smekre former

Nå får Willis mye skryt for den veltrente kroppen som har kommet med dansesuksessen.

VISTE FORMENE: Rumer Willis får skryt for den ettersittende, hvite kjolen som hun var ikledd på CMT Music Awards i Nashville i begynnelsen av juni. 26-åringen har kommet i toppform etter å ha danset seg helt til seier i «Dancing With The Stars» tidligere i år.  Foto: NTB Scanpix
VISTE FORMENE: Rumer Willis får skryt for den ettersittende, hvite kjolen som hun var ikledd på CMT Music Awards i Nashville i begynnelsen av juni. 26-åringen har kommet i toppform etter å ha danset seg helt til seier i «Dancing With The Stars» tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rumer Willis' far er den verdensberømte skuespilleren Bruce Willis (60).

I dag er Ashton Kutcher lykkelig forlovet med «That '70s Show»-kollega Mila Kunis (31), og sammen har de datteren Wyatt Isabelle Kutcher (8 mnd).

LES OGSÅ: Ser du hvem som er Demi og hvem som er Rumer her?