Kutcher beskyldt for divanykker på settet

Ashton Kutcher mottar allerede kritikk..

NYE VENNER: Jon Crier (t.v) og Angus T. Jones (t.h.) er glade for å ha fått Ashton Kutcher som erstatter for Charlie Sheen i TV-serien «Two and A Half Men».  Foto: Stella Pictures
NYE VENNER: Jon Crier (t.v) og Angus T. Jones (t.h.) er glade for å ha fått Ashton Kutcher som erstatter for Charlie Sheen i TV-serien «Two and A Half Men». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nylig ble det kjent at Ashton Kutcher (33) overtar rollen som «Charlie Harper» i TV-serien «Two and A Half Men», etter at skuespiller Charlie Sheen fikk sparken tidligere i år.

Allerede nå får Kutcher kritikk fra staben på settet om at han har divanykker, etter at han takket ja til en eksklusiv to etasjers busstrailer, der han skal tilbringe tiden mellom opptakene.

Ifølge det kjente nettstedet TMZ.com er det fremdeles mange av crewmedlemmene som er Sheen-tilhengere, og som ikke har sansen for det nye «Two and A Half Men»-medlemmet.

- Det er «over the top», og gjør at Kutcher fremstår som en diva, sier en kilde til nettstedet.

Selv er Kutcher strålende fornøyd med å ha blitt en del av den populære TV-serien.

- Jeg har nok aldri i løpet av mine 13 år i denne bransjen mottatt flere telefoner eller mail fra folk som har ønsket å gratulere meg med den nye jobben. Man skulle nesten tro at jeg hadde vunnet i lotto eller noe - som jeg for så vidt har gjort. Jeg har jo fått den beste jobben man kan ha i «show business», og jeg er ekstatisk, uttalte Kutcher til nettstedet US Weekly i mai i år.

Angivelig skal den populære skuespilleren få rundt fem millioner kroner per episode.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: -Jeg har angret på alt 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer