SJOKKERT: Kendra Wilkinson ble sjokkert over de nye kurvene graviditeten førte med seg. - Det var som å se en helt annen kvinne i speilet, sier hun. Foto: STELLA PICTURES
SJOKKERT: Kendra Wilkinson ble sjokkert over de nye kurvene graviditeten førte med seg. - Det var som å se en helt annen kvinne i speilet, sier hun. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Kurvene mine sjokkerte meg

Den tidligere «Playboy»-modellen var ikke forberedt på den ekstra babyvekten.

SEHER.NO: Etter at Kendra Wilkinson (25) fødte sønnen Hank Baskett IV i desember, gikk realitystjernen fra å være veltrent og slank, til plutselig å oppdage at hun hadde litt ekstra fett - og det overrasket henne.

- Disse nye kurvene sjokkerte meg. Det var som å se en helt annen kvinne i speilet, sier Kendra til E!.

Selv om Wilkinson hevder hun er fornøyd med sin nye kropp, så ønsker hun nå å få sin gamle kropp tilbake.

- For rundt to måneder siden, så sluttet jeg å lage unnskyldninger for meg selv. Jeg fant ut at det var på tide å kjøre i gang med treningen, like hardt som jeg pleide, sier hun.

Den tidligere «Playboy»-modellen prøver nå å trene en time hver dag, og spise sunt.

- Jeg var så vant til å være tynn og veltrent, så jeg ante virkelig ikke hvordan man skulle slanke seg. Jeg vil ha musklene mine tilbake. Kardio er den beste treningen for meg. Det er det beste måten å få tilbake den veltrente kroppen min, og brenne bort fettet, forteller Kendra.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
- Disse videoene knuser hjertet mitt