ALLSANG: I forrige uke opptrådde Kurt Nilsen sammen med Marion Ravn under «Allsang på grensen» i Halden. De to deltok også sammen i TV 2-serien «Hver gang vi møtes». Foto: Stella Pictures
ALLSANG: I forrige uke opptrådde Kurt Nilsen sammen med Marion Ravn under «Allsang på grensen» i Halden. De to deltok også sammen i TV 2-serien «Hver gang vi møtes». Foto: Stella PicturesVis mer

Kurt Nilsen skilles etter syv år

Artistens manager Jan Fredrik Karlsen bekrefter.

SEOGHØR.NO: Artist Kurt Nilsen (34) skilles fra kona Kristin (33) etter syv år, skriver VG, som har fått nyheten bekreftet av Nilsens manager Jan Fredrik Karlsen.
 
- Kurt kan bekrefte at forholdet dessverre er slutt. Utover det har hverken han eller Kristin noen kommentar, sier Karlsen til VG.

Paret møttes på et utested i Oslo, og giftet seg sommeren 2006. Paret har en sønn sammen, i tillegg har Kurt to barn fra et tidligere forhold.

Torsdag kveld forrige uke var Kurt å se på scenen på Fredriksten Festning i Halden, da han var med på å kickstarte årets sesong av TV 2s sommersatsning «Allsang på grensen», sammen med blant annet Carola og Marion Ravn.

Opptredenen på «Allsang på grensen» er en av mange konserter for den profilerte artisten frem mot jul. Nilsen er for tiden på en enorm Norgesturné, der Kurt skal ha vært innom 150 konserter før året er omme.

Med så mange konserter, mange forskjellige steder i landet, er det ikke så mye tid igjen til familie og venner. Men i år har Kurt valgt å prioritere livet som artist.

- Det går greit det. Jeg har gitt de beskjed hjemme at nå blir det et år viet til musikk, plater, TV-programmer og turné. Det er sånn det er av og til. Men neste år så er det fri, fortalte han til Seoghør.no under «Allsang på grensen» i Halden.

I januar slapp Kurt sitt aller første album på norsk, titulert «Inne i en god periode». Det er disse låtene, pluss noen eldre slagere, Nilsen tar med seg ut på turné. På enkelte av turnédatoene får den folkekjære artisten besøk av barna og familien, noe som gjør tiden borte hjemmefra litt lettere.

Kurt avslørte også at minstemann er en stor fan av pappas musikk.

- Jeg vet ikke om det er deres smak. Men småen digger det hvertfall, og det er godt nok for meg. Jeg tror de er veldig glad for at jeg holder på slik som jeg holder på, sa han i forrige uke.

LES OGSÅ: Derfor fikk ikke Adelén bli med på VG-festen