Kurt Nilsen overrasket på svensk TV

Stilte opp i drømmeduett. se video nederst i saken!

FIKK DRØMMEN OPPFYLT: Norske Christian Knutli fikk i helgen oppfylt sin drøm om å synge med Kurt Nilsen på den svenske utgaven av TV-programmet «Kvällen är din» Foto: TV 4
FIKK DRØMMEN OPPFYLT: Norske Christian Knutli fikk i helgen oppfylt sin drøm om å synge med Kurt Nilsen på den svenske utgaven av TV-programmet «Kvällen är din» Foto: TV 4 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artisten Kurt Nilsen (33) har et nært forhold til kreftsaken, etter å blant annet ha vært med på Kreftforeningens «Vinterlyd»-turné med artister som Atle Pettersen og Marion Ravn tidligere i år.

Derfor sa han også ja da han fikk tilbud om å overraske sin norske fan Christian Knutli i den svenske utgaven av TV-programmet «Kvelden er din» i helgen.

Knutli - som er en ivrig musiker og bor i Sverige - fikk overraskelsen i gave av sin kjæreste som takk for støtten etter at hun ble rammet av kreft.

Foran en fullstappet sal og flere hundre tusen seere framførte Nilsen og Knutli sangen «Rise To The Occasion».

Se video av opptredenen nederst i artikkelen!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kurt utelukker gjenforening med gitarkamerateneVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer