Kurt Nilsen kjøpte drømmehus med kjæresten

Blir samboere i Akershus.

KJØPTE NYTT HJEM: Kurt Nilsen har etter det Se og Hør kjenner til kjøpt dette idylliske hjemmet på Minnesund sammen med kjæresten Oda Rivrud. Foto: Andreas Fadum, Tor Lindseth, Se og Hør
KJØPTE NYTT HJEM: Kurt Nilsen har etter det Se og Hør kjenner til kjøpt dette idylliske hjemmet på Minnesund sammen med kjæresten Oda Rivrud. Foto: Andreas Fadum, Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2013 kunne Se og Hør avsløre at Kurt Nilsen (37) hadde fått hete følelser for Lier-jenta Oda Rivrud (26), etter at ekteskapet til Kristin Halvorsen (36) hadde tatt slutt.

I årene etter har både Kurt og Oda publisert romantiske tekster og bilder av seg sammen på sosiale medier, og allerede i 2014 var det tydelige tegn på at paret så etter en egnet plass hvor de kunne starte et samliv sammen.

Ni mål stor tomt

Se og Hør kan nå avsløre at turtelduene nå har funnet sin nye boligdrøm. De blir samboere i tettstedet Minnesund i Eidsvoll kommune i Akershus, etter å ha gått sammen om å kjøpe ny bolig der.

Livet smiler litt ekstra med @odariv

A photo posted by kurt nilsen (@kurt_nilsen) on

Oda og Kurt gikk en million kroner over prisantydning, og sikret seg den drøyt 350 kvadratmeter store eneboligen for 5,8 millioner. Tomten er på hele ni mål, hvorav fire mål er opparbeidet hage.

I tillegg er der stor dobbelgarasje, stabbur, lekestue og låve med hestebokser, forrom og verksted tilgjengelig.

Pappa igjen?

Trebarnspappa Kurt har tidligere ikke utelukket at han kan tenke seg å gjøre Oda til mamma, og sånn sett er parets nye enebolig helt perfekt. Den ligger i et rolig og barnevennlig område, kun to kilometer unna nærmeste barneskole og med flere barnehager i nærheten.

Fiskeentusiasten Kurt kan også sikre seg båtplass om lag to kilometer fra eiendommen. Mjøsa kan by på både bade-, båt- og fiskemuligheter.

Når det gjelder selve eneboligen, har den en innbydende stue med peisovn i kleberstein, koselig kjellerstue med åpen peis, nyere renovert bad, to separate wc og fem soverom.

GOD BILPLASS: Eneboligen er blant mye annet utstyrt med stor dobbelgarasje på 54 kvadratmeter. Foto: Tor Lindseth
GOD BILPLASS: Eneboligen er blant mye annet utstyrt med stor dobbelgarasje på 54 kvadratmeter. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Solgte leiligheten

Samtidig som Kurt stifter nytt bo, har han etter det Se og Hør kjenner til kvittet seg med leiligheten han eide i sin barndoms bydel Åsane i Bergen.

Hjemmet i Arna, som han kjøpte som 19 år gammel rørlegger, solgte han i 2014 for 3,2 millioner kroner.

Så den eneste tilhørigheten sangfuglen nå har til Vestlandet, knyttet til eiendom, er gitarhytta på Hardangervidda. Den sto ferdigstilt i mai 2008.

I tillegg har han en liten hytteperle i Halsvik i Gulen kommune inne i Sogn.

Møttes i «Idol»

Kurts liv ble for alltid endret etter braksuksessen i «Idol» i 2003, og ikke minst etter seieren i «World Idol» 1. januar 2004.

Og «Idol» hadde mye å si da han fant kjærligheten igjen, for tredje gang i sitt voksne liv.

Oda jobbet i produksjonen da Kurt prøvde seg som «Idol»-dommer for første gang i 2013, og i løpet av den lange TV-produksjonen begynte Amors piler å skyte vilt.

Eksklusiv turné

I sommer er den populære bergenseren igjen ute på veien sammen med bandet sitt, for noen få og eksklusive konserter landet rundt.

Stjernen med det sjarmerende gliset kan nok en gang glede seg over utsolgte hus.

Se og Hør har vært i kontakt med Kurt Nilsens management. De ønsker ikke å gi kommentarer i sakens anledning.

LES OGSÅ: - Jeg er fremdeles like forelsket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer