Kurt Nilsen fant kjærligheten på jobben

Den tidligere «Idol»-dommeren og artisten skal ha blitt forelsket i TV-kulissene.

HAR FUNNET KJÆRLIGHETEN PÅ NYTT: Kurt Nilsen har funnet kjærligheten med Lier-kvinnen Oda Rivrud.
HAR FUNNET KJÆRLIGHETEN PÅ NYTT: Kurt Nilsen har funnet kjærligheten med Lier-kvinnen Oda Rivrud. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kurt Nilsens (34) karriere har vært preget av mange oppturer de siste årene, senest med «Hver gang vi møtes»-suksessen og jobben som «Idol»-dommer på TV 2.

Nå skal også privatlivet hans være på stigende kurs, etter at han fant lykken bak kamera i «Idol»-kulissene. Det skriver Se og Hør Weekend.

Ifølge det Se og Hør kjenner til møtte nemlig 34-åringen Lier-jenta Oda Rivrud (24) i løpet av den lange TV-produksjonen, og de to skal nå ha et romantisk forhold.

I SALG NÅ: I ukens Se og Hør Weekend kan du også lese om Hallvard Flatlands vei tilbake fra sykdommen, og mye, mye mer! Foto: Faksimile Se og Hør
I SALG NÅ: I ukens Se og Hør Weekend kan du også lese om Hallvard Flatlands vei tilbake fra sykdommen, og mye, mye mer! Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

24-åringen stod imidlertid ikke på scenen, men jobbet som produksjonsassistent i «Idol», og nå jobber hun for «Ettermiddagen» i samme kanal.

Se og Hør har vært i kontakt med Bergens-artistens management, som ikke ønsker å kommentere saken.

I sommer ble det kjent at Kurt Nilsen skulle skilles fra sin kone Kristin (33) etter syv års ekteskap. De to har en sønn sammen. Nilsen har dessuten to barn fra et tidligere forhold.

Les mer om Kurt Nilsens nye liv i ukens Se og Hør Weekend, som er i salg nå!

LES OGSÅ: Nå er han tilbake på jobb etter sykdommen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer