­

Kurt Nilsen er singel igjen

I tirsdagens utgave av Se og Hør kan du lese alt om hva Kurt Nilsen gjorde etter det overraskende bruddet med kjæresten Oda.

BRUDD: Se og Hør kan avsløre at Kurt Nilsen er singel igjen, etter å ha vært kjæreste med Oda Rivrud i rundt fem år. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
BRUDD: Se og Hør kan avsløre at Kurt Nilsen er singel igjen, etter å ha vært kjæreste med Oda Rivrud i rundt fem år. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Se og Hør kunne i 2013 avsløre at Lier-jenta Oda Rivrud (29) hadde kapret hjertet til stjerneartist Kurt Nilsen (39).

I SALG NÅ: Les mer i tirsdagens Se og Hør.
I SALG NÅ: Les mer i tirsdagens Se og Hør. Vis mer

Begge var den gang involvert i «Idol»-sirkuset på TV 2.

Kurt var dommer på TV, mens Oda jobbet i kulissene i produksjonen. Turtelduene begynte etter hvert å vise sine romantiske følelser for hverandre på sosiale medier.

Nå kan Se og Hør fortelle at forholdet er over. Sikre kilder kan fortelle at Kurt og Oda skilles som venner.

Se og Hør har vært i kontakt med Kurt Nilsens management i forbindelse med denne saken, men de ønsker ikke å gi noen kommentarer.

Saken fortsetter nedenfor.

Solgte huset

Sommeren for to år siden avslørte Se og Hør at paret hadde kjøpt en romslig enebolig sammen i Minnesund i Eidsvoll kommune.

Oda og Kurt gikk en million kroner over prisantydning, og sikret seg den drøyt 350 kvadratmeter store eneboligen for 5,8 millioner. Tomten var på hele ni mål, hvorav fire mål var opparbeidet hage.

I tillegg hadde eiendommen både en stor dobbelgarasje, stabbur, lekestue og låve med hestebokser, fôrrom og verksted tilgjengelig.

I slutten av mai skrev imidlertid Romerikes Blad at boligen var blitt lagt ut for salg.

- Jeg kan bekrefte at huset er lagt ut for salg. Utover det har jeg ingen kommentar, sa Kurt Nilsens manager, Jan Fredrik Karlsen, til avisen den gang.

Se og Hør erfarer at eiendommen nylig ble solgt for rundt prisantydning.

Skrøt av Oda

Kun to måneder etter at Se og Hør skrev om forholdet mellom Kurt og Oda, bekreftet sangstjernen romansen på sin egen Instagram-konto, da han delte et bilde sammen med kjæresten.

Før jul samme år, valgte den populære artisten å lette litt på sløret om forholdet til ti år yngre Oda.

- Jeg har det veldig, veldig bra. Jeg er forelsket. Hun er bra. Da jeg satt meg ned i dommerstolen på «Idol» fikk jeg lov til å møte en veldig spesiell person. Det er mitt beste øyeblikk i 2013, innrømmet Kurt Nilsen overfor VG i 2013.

Tidligere samme år ble det for øvrig kjent at artisten skulle skilles fra kona Kristin, som han giftet seg med sommeren 2006.

Kurt Nilsen fremfører låten «Everything» skrevet av Marion Ravn på TV 2-programmet «Hver gang vi møtes».Vis mer Vis mer

Flyttet fra Bergen

Siden intervjuet med VG har 39-åringen fra Bergen snakket varmt om Oda ved flere anledninger.

- Jeg har det topp nå. Har vært kjæreste med Oda i tre år, og er fremdeles like forelsket, sa han til Dagbladet våren 2016.

«My Street»-sangeren antydet den gang at han ikke var langt unna å flytte sammen med kjæresten.

- Jeg bor i Bergen, men tenker på å flytte til Oslo, røpet han til avisen.

STOR STJERNE: Kurt Nilsens gullstemme sikret ham seieren i både norske «Idol» (2003) og deretter i internasjonale «World Idol». Her poserer han med premieren i sistnevnte konkurranse. Foto: NTB scanpix
STOR STJERNE: Kurt Nilsens gullstemme sikret ham seieren i både norske «Idol» (2003) og deretter i internasjonale «World Idol». Her poserer han med premieren i sistnevnte konkurranse. Foto: NTB scanpix Vis mer

Få uker senere fortalte Se og Hør at de to skulle bli samboere i Minnesund, knappe seks mil fra hovedstaden.

Senere samme år snakket Kurt Nilsen om at han var strålende fornøyd med den nye tilværelsen:

- Det kommer til et punkt der du vil ha det lille ekstra. Når du blir forelsket og damen ikke vil til Bergen, må du ta den risken det innebærer å pakke sammen og starte på nytt. Det koster, men jeg er superfornøyd med slik vi har det, sa han til Dagbladet før julen 2016.

LES OGSÅ: - Blir hengt ut og tråkket på av voksne mennesker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer