Kurt Nilsen:

Kurt Nilsen elsker sitt nye liv

Etter skilsmissen i 2013 har Kurt gått igjennom flere forandringer for å komme dit han er idag. 

FLYTTET FRA VEST TIL ØST: I sommer pakket Kurt sakene sine sammen, og flyttet fra Bergens-traktene. Det valget angrer han ikke på. Foto: Scanpix
FLYTTET FRA VEST TIL ØST: I sommer pakket Kurt sakene sine sammen, og flyttet fra Bergens-traktene. Det valget angrer han ikke på. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2013 ble det kjent at den norske artisten Kurt Nilsen (38) skulle skilles etter syv års ekteskap.

Bare noen måneder etterpå fant Kurt lykken nok en gang med Lier-kvinnen Oda Rivrud (27). I dagens papirutgave av Dagbladet Pluss snakker han ut om sitt nye liv.

Heldig ❤️ glad 👫

Et bilde publisert av kurt nilsen (@kurt_nilsen)

For i sommer kjøpte nemlig duoen hus på 350 kvadratmeter på Eidsvoll. Bare 50 minutt med bil fra Oslo.

Tomten huser også en låve, som Kurt har planer om å bygge studio i. Dette blir første gang han bor utenfor Bergens-traktene.

- Det kommer til et punkt der du vil ha det lille ekstra. Når du blir forelsket og damen ikke vil til Bergen, må du ta den risken det innebærer å pakke sammen og starte på nytt. Det koster, men jeg er superfornøyd med slik vi har det, forteller han til Dagbladet.

Men det var ikke bare kjæresten som fikk Kurt til å pakke sammen, og flytte over landet.

Sønnen Lukas spilte også en stor rolle da kabalen skulle legges. Ekskona og sønnen flyttet nemlig til Sørum.

- Det er kjipt å måtte sette en 8-9 åring på flyet annenhver helg. Du finner ikke roen når du er to dager hos pappa og så rett hjem igjen. Nå er det bare en biltur unna. Det gir både meg og han mer glede.

Møttes i «Idol»

Kurts liv ble for alltid endret etter braksuksessen i «Idol» i 2003, og ikke minst etter seieren i «World Idol» 1. januar 2004.

Og «Idol» hadde mye å si da han fant kjærligheten igjen, for tredje gang i sitt voksne liv.

Oda jobbet i produksjonen da Kurt prøvde seg som «Idol»-dommer for første gang i 2013, og i løpet av den lange TV-produksjonen begynte Amors piler å skyte vilt.

Saken fortsetter under bildet.

LIVSENDRING: «Idol» endret hele livet til Kurt Nilsen. Han vant norske «Idol»,«World Idol» og var dommer i to sesonger. 
LIVSENDRING: «Idol» endret hele livet til Kurt Nilsen. Han vant norske «Idol»,«World Idol» og var dommer i to sesonger.  Vis mer

Pappa igjen?

Trebarnspappa Kurt har tidligere ikke utelukket at han kan tenke seg å gjøre Oda til mamma, og sånn sett er parets nye enebolig helt perfekt. Den ligger i et rolig og barnevennlig område, kun to kilometer unna nærmeste barneskole og med flere barnehager i nærheten.

Fiskeentusiasten Kurt kan også sikre seg båtplass om lag to kilometer fra eiendommen. Mjøsa kan by på både bade-, båt- og fiskemuligheter.

Når det gjelder selve eneboligen, har den en innbydende stue med peisovn i kleberstein, koselig kjellerstue med åpen peis, nyere renovert bad, to separate wc og fem soverom.

LES OGSÅ: Åpner seg om sjokkbruddet for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer