Kurt Nilsen: - Jeg er fremdeles like forelsket

Nå vurderer den populære artisten å flytte nærmere kjæresten.

GLADGUTT: Kurt Nilsen har lagt fest og moro på hylla, og i tillegg har kjærlighetslivet aldri gått bedre! Foto: Andreas Fadum
GLADGUTT: Kurt Nilsen har lagt fest og moro på hylla, og i tillegg har kjærlighetslivet aldri gått bedre! Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For nesten tre år siden avslørte Se og Hør at den folkekjære artisten Kurt Nilsen (38) hadde forelsket seg i Lier-jenta Oda Rivrud (27).

Kurt falt pladask for 27-åringen da han var dommer i TV2-programmet «Idol», der Oda jobbet som produksjonsassistent i TV-produksjonen.

Til tross for at gullstrupen er bosatt i Bergen mens Oda bor i Oslo, blomstrer kjærligheten som aldri før for turtelduene.

- Jeg har det topp nå. Har vært kjæreste med Oda i tre år, og er fremdeles like forelsket, sier han til Dagbladet.

«My Street»-sangeren antyder at han ikke er langt unna å flytte sammen med kjæresten. 

- Jeg bor i Bergen men tenker på å flytte til Oslo, røper han til avisen.

Saken fortsetter nedenfor.

Livet smiler litt ekstra med @odariv

Et bilde publisert av kurt nilsen (@kurt_nilsen)

Sluttet å feste

Det er ikke bare kjærligheten som har en stor oppsving i livet til 38-åringen. Han har også gjort tiltak når det gjelder helsa, og har lagt både fest og røyk på hylla. 

LEGENDARISK KARRIERE: Kurt Nilsen ble et kjent fjes etter han vant «Idol» i 2003. Året etter stakk han av med seieren i « World Idol», der han kjempet mot ti andre artister fra forskjellige nasjoner.  Foto: NTB scanpix
LEGENDARISK KARRIERE: Kurt Nilsen ble et kjent fjes etter han vant «Idol» i 2003. Året etter stakk han av med seieren i « World Idol», der han kjempet mot ti andre artister fra forskjellige nasjoner. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Du kan si at jeg ikke oppsøker fester lenger. Det er ikke så viktig for meg. Har roet meg ned, sier sangstjernen til Dagbladet og innrømmer at han sluttet å røyke i januar.

Tidligere har man lest om den tidligere «World Idol»-vinnerens opp- og nedturer, men det har aldri vært noen tvil om at hans tre barn har sørget for flere av oppturene. 

Han har nemlig barna Marte (19) og Erik (17) fra et tidligere samboerforhold og sønnen Lucas (10) sammen med ekskona.

- Hun er bra

Det var først to måneder etter Se og Hør avslørte at Nilsen hadde funnet lykken med Oda, at han selv ønsket å bekrefte forholdet.

Det gjorde han ved å dele et bilde av det stormforelskede paret på sin Instagram-konto.

- Jeg har det veldig, veldig bra. Jeg er forelsket. Hun er bra. Da jeg satt meg ned i dommerstolen på «Idol» fikk jeg lov til å møte en veldig spesiell person. Det er mitt beste øyeblikk i 2013, innrømmet Kurt Nilsen overfor VG like før jul samme år. 

FANT KJÆRLIGHETEN PÅ JOBB: Kurt Nilsen var dommer i suksessprogrammet «Idol» i to sesonger, 2013 og 2014. Her sammen med meddommere Gunnar Greve (34), Esben Selvig (37) og Tone Damli (28).  Foto: Roy Darvik / TV2
FANT KJÆRLIGHETEN PÅ JOBB: Kurt Nilsen var dommer i suksessprogrammet «Idol» i to sesonger, 2013 og 2014. Her sammen med meddommere Gunnar Greve (34), Esben Selvig (37) og Tone Damli (28). Foto: Roy Darvik / TV2 Vis mer

LES OGSÅ: Nå er det slutt på dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer