Kuppet premiere med mystisk date

Stresset Rybak hastet inn i teatersalen...Se video!

KOM MED UKJENT VENNINNE: Alexander Rybak ankom premieren på «Kåre, Linn, men Christian Skolmen» med fiolinisten og legestudenten Maria Slyngstad. Foto: Anders Myhren/Seher.no
KOM MED UKJENT VENNINNE: Alexander Rybak ankom premieren på «Kåre, Linn, men Christian Skolmen» med fiolinisten og legestudenten Maria Slyngstad. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
 Se Rybak ankomme premieren med mystisk date nederst i saken!

SEHER.NO:  Onsdag kveld var det duket for stor teaterfest i Oslo, da forestillingen «Kåre, Linn, men Christian Skolmen» hadde premiere på Chat Noir.

Og flere av landets største celebriteter, deriblant «Nytt på Nytt»-stjernene Jon Almaas og Knut Nærum, komiker Anne-Kat. Hærland, «Himmelblå»-stjernen Line Verndal, hotellkongen Petter Stordalen og kona Gunhild Melhus, samt popstjernen Maria Mena, skred da ned den glamorøse røde løperen. 

Den som imidlertid vekket mest oppmerksomhet, og oppstandelse, da han ankom, var fjorårets MGP-vinner Alexander Rybak (24). 

Sangeren stormet inn i ankomstsalen til teateret rett før forestillingen begynte, tett etterfulgt av en mystisk brunette.

En tydelig stresset Rybak nektet å snakke med pressen, og hastet frem til billettkøen med «venninnen», og han ønsket heller ikke å kommentere hvem det var han hadde med seg.

Etter det Seher.no kjenner til er imidlertid jenta legestudenten og fiolinisten Maria Slyngstad (24), som, sammen med Moa Meinich og Kathrine Hviden Hals, er en av MGP-stjernens faste fiolinister.

Rybak har tidligere uttalt at de tre jentene, og da særlig Maria, har vært til stor inspirasjon for ham, og stjernen har avslørt at 24-åringen var den første jenta han kysset.

- Sangen jeg har skrevet til henne heter, «First kiss» og hun er altså den første jenta jeg kysset. Jeg likte henne veldig godt før, har Rybak uttalt til Se og Hør.

Rybak innrømmet også overfor ukebladet at han har vært litt forelsket i alle de tre jentene.

- Ja, jeg har vært forelsket i alle sammen. Nå er de mine beste venner og så er de utrolig flinke musikalsk i tillegg. Jeg er jo kjempeheldig som får turnere med tre så flotte jenter, sa han tidligere i vår.

Om Alexander og Maria var på premieren som venner, eller om forholdet har utviklet seg til «noe mer» er uvisst. Men det var svært tydelig at paret ikke ønsket å si noe om forholdet til pressen.

Etter å ha hentet billettene sine, stormet de nemlig forbi alle fotografene og pressefolkene, og nærmest sprintet opp trappene til teatersalen, hvor de raskt fant sine plasser.

- Vi sitter hvertfall sammen, sa Rybak til Maria foran pressekorpset.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: - Rart hvis dette ikke påvirker ham

 Se Rybak ankomme premieren med mystisk date nedenfor:[obj:media:8902]