RØK UT MED ET SMIL: - Jeg skjønte på forhånd at det var min tur til å ryke ut, sier Ine Amundsen. Søndag ble hun enstemmig sendt hjem fra "Robinsonekspedisjonen" på TV 3 Foto: TV 3
RØK UT MED ET SMIL: - Jeg skjønte på forhånd at det var min tur til å ryke ut, sier Ine Amundsen. Søndag ble hun enstemmig sendt hjem fra "Robinsonekspedisjonen" på TV 3 Foto: TV 3Vis mer

- Kunne vunnet hele greia

Robinsn-Ines taktikk sprakk i øyrådet.

SEHER.NO: Ine Amundsen tok Robinson-exiten med et smil til tross for at hun søndag ble enstemmig sendt hjem av de andre deltakerne.

24-åringen fra Oslo - som kom inn i konkurransen etter sammenslåingen - innrømmer til Seher.no at hun allerede før øyrådet skjønte at det var hennes tur til å forsvinne.

Hun mener hennes skjebne ble beseglet allerede etter forrige program, da det var Nadia Marielle Mouacim som røk ut istedenfor Ines førstevalg Christopher Soltvedt.

- Jeg prøvde å få Andrea til å bli med på å sende Christopher hjem. Hadde det gått, kunne jeg fortsatt vært med, for da hadde hans allianse vært i mindretall. Men slik gikk det ikke, sier hun med et smil til seher.no.

Tøft å komme inn halvveis
Mens de fleste deltagerne valgte å meske seg med øl, cola og pizza, gjorde derfor Ine Amundsen alt for å vinne immunitet i søndagens Robinson-konkurranse, men også her tok Andrea innersvingen på henne.

Ine tror at hennes sjanser i ekspedisjonen ville vært mye større, hvis hun hadde fått være med fra starten.

- De andre deltakerne snakket mye om verdige vinnere, og jeg skjønte fort at de derfor ville ha ut oss som kom inn sent. Hadde jeg vært med fra starten, tror jeg at jeg kunne vunnet hele greia.

Ine - som satser som artist i tillegg til sin faste jobb som programleder i innringingsprogrammet "Sonen" på TV 2 - håper at deltakelsen i "Robinsonekspedisjonen" skal gi musikk-karrieren et puff.

- Det er jo en risiko ved å være med på program som "Robinsonekspedisjonen", men jeg føler jeg har fått vist frem sterke sider av meg selv. For tiden jobber jeg med to store musikkprosjekter og opptrer mye for næringslivet i månedene før jul, sier hun til seher.no.

- Blir gjerne med igjen
Til tross for sitt korte opphold på Robinsonøya, angrer ikke Ine på at hun sa ja til å bli med på kort varsel.

- Jeg har fått mange gode venner, spesielt Britt Carin og Tommen. Hadde jeg fått tilbud om å være med igjen, hadde jeg ikke nølt med å takke ja, så lenge jeg fikk være med fra starten, smiler hun.