PRØVESPILTE: Dennis Storhøi kunne spilt Samanthas elsker i den kommende storfilmen "Sex og Singelliv 2".
PRØVESPILTE: Dennis Storhøi kunne spilt Samanthas elsker i den kommende storfilmen "Sex og Singelliv 2".Vis mer

Kunne vært Samanthas elsker

- Jeg var rett og slett for gammel for rollen.

SEHER.NO: Dennis Storhøi (49) har hatt stor suksess som skuespiller i Norge, og nå avslører kjendisen at han også hadde sjansen til å bli et kjent ansikt i USA.

Ifølge Her og Nå  skal skuespilleren ha avslørt til jentene i STUDIO 5 at han var på stjerneaudition i USA for storfilmen "Sex og Singelliv 2"  i sommer.

Storhøi sier til Her og Nå at rollen han prøvespilte for var en fyr som Samantha, spilt av Kim Cattrall (53), skulle interessere seg for.

Kim Cattrall er mest kjent som mannfolkgale Samantha i "Sex og singelliv", og stjernen er heller ikke kjent for å være av den sjenerte typen i det virkelige liv.

Auditionen gikk imidlertid ikke helt som 49-åringen hadde håpet.

- Auditionen var i den perioden da jeg spilte Peer Gynt, og da hadde jeg litt skjegg. Jeg ble bedt om å fjerne dette for at de skulle få sett ansiktet mitt ordentlig, men jeg var rett og slett for gammel for rollen. Amerikanerne vet hva de vil ha. I dette tilfellet en som er yngre enn meg, forteller Storhøi til Her og Nå.

Innspillingen av "Sex og Singelliv 2" er i full gang, og filmen skal etter planen ha premiere i mai 2010.

Dennis Storhøi er imidlertid ikke helt ukjent med Hollywood-skuespillere. I 1999 spilte han mot Antonio Banderas i filmen "De 13. krigeren".

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Virkelighetesn Sex og Singelliv