- Kunne vært foruten styret etter skilsmissen

Olaf Thommessen mener både han og Vendela Kirsebom var «litt sinnsyke i gjerningsøyeblikket».

TØFF TID: Venstre-politiker Olaf Thommessen innrømmer overfor Dagbladet Magasinet at han syntes det var vanskelig å takle alt styret etter skilsmissen mellom ham og modell Vendela Kirsebom i 2007. Her er han avbildet på «Varg  Veum - I mørket er all Foto: Stella Pictures
TØFF TID: Venstre-politiker Olaf Thommessen innrømmer overfor Dagbladet Magasinet at han syntes det var vanskelig å takle alt styret etter skilsmissen mellom ham og modell Vendela Kirsebom i 2007. Her er han avbildet på «Varg Veum - I mørket er all Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Våren 2007 ble det kjent at Venstre-politiker Olaf Thommessen (46) og supermodell Vendela Kirsebom (46) skulle skilles.  

I tiden etter bruddet, som kom etter 11 års ekteskap, uttalte Vendela at hun elsket å ha fått mer tid til seg selv i kjølvannet av skilsmissen. Etter en hjerneblødning i 2005 var nemlig ektemannens helsetilstand redusert i lang tid.

Nå, flere år senere, innrømmer Olaf Thommessen at forholdet mellom ham og Kirsebom ikke var av de beste etter bruddet. Modellen og programlederen uttalte seg i hytt og vær om hvor mye hun satte pris på singellivet.

- Mye av styret kunne jeg vært foruten, forteller han til Dagbladet Magasinet.
 
Thommessen, som også avslører at han ikke lenger er singel, understreker at han og ekskona i dag har et godt forhold.

- Men det som skjer i de første par åra etter en skilsmisse, må man bare sette strek over. Da er vi alle litt sinnsyke i gjerningsøyeblikket. Vendela og jeg snakker godt sammen. Det beste for barna er at vi er gift, men det nest beste er at vi er gode venner, påpeker 46-åringen overfor avisen.

Olaf Thommessen og Vendela Kirsebom har døtrene Julia (15) og Hannah (13) sammen. 

LES OGSÅ: Nå er hun forelsket igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer