Johnny Depp og Amber Heard:

- Kunne vært et blodbad

Rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard fortsetter denne uka.

LYDKLIPP: Hele verden får høre lyden av Johnny Depp og Amber Heards mange krangler. Foto: Jim Lo Scalzo / AP / NTB
LYDKLIPP: Hele verden får høre lyden av Johnny Depp og Amber Heards mange krangler. Foto: Jim Lo Scalzo / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Se og Hør følger saken!

Mandag ettermiddag fortsetter rettssaken mellom det tidligere stjerneparet Johnny Depp (58) og Amber Heard (36). I forrige uke begynte førstnevnte sin forklaring i saken, noe som så langt har resultert i en rekke sjokkerende uttalelser.

Mandag fortsetter «Pirates of the Caribbean»-stjernen sin forklaring i retten i Virgina, USA.

På rettens ellevte dag fortsetter det å bli lagt fram bevis i form av lydklipp, som har blitt tatt opp under det tidligere parets krangler.

Blant annet spilles det av et lydklipp som skal ha blitt tatt opp under en tur til Depps private øy på Bahamas i august i 2014. Der hører man Depp si:

- Å fjerne seg fra situasjonen er nødvendig ... ellers kunne det bare blitt et blodbad - som det var på øya. Det er bare ikke verdt det.

REISER SEG: Johnny Depp fortsetter sin forklaring i rettssaken hvor han har saksøkt ekskona, Amber Heard, for ærekrenkelse. Video: Reuters. Vis mer

- Ingen i sitt rette sinn kommer til å velge blodbad framfor å fjerne seg, svarer Heard i klippet, og legger til at det ikke er et «rart valg».

- Jeg ber deg ikke om å velge et blodbad framfor å fjerne seg, jeg ber deg om å fikse det i stedet for å gjøre det større enn det er.

Det tidligere paret har tatt opp lyd av flere krangler for å bruke i parterapi, ifølge Sky News. Depp har tidligere i retten uttalt at ekskona tok opp lyd uten at han visste om det.

Nye påstander

Rettssaken mellom det tidligere stjerneparet, som var gift i ett år i 2015, har allerede pågått i to uker.

- For omtrent seks år siden kom Heard (Amber Heard, journ.anm) med noen fryktelige og opprørende kriminelle påstander mot meg som ikke var sanne. Det var et stort sjokk. Jeg har aldri slått Heard. Jeg har aldri slått en kvinne i mitt liv, sa Depp blant annet i retten da han begynte sin forklaring.

SØKSMÅL: Johnny Depp gikk til sivilt søksmål mot den britiske avisa The Sun. Video / Foto: NTB SCANPIX. Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

Han har også forklart seg om hvordan det begynte å gå nedover i forholdet med Heard, og sa at hun endret seg.

- Måten hun begynte å snakke til meg på. Ting begynte å komme opp og plutselig hadde jeg feil i alt, sa han, og fortalte at det utviklet seg til store krangler, som flere ganger førte til at han låste seg inn på badet bare for å komme seg vekk fra 36-åringen.

- Hvis kranglene eskalerte ytterligere og hvis jeg prøvde å få fram min versjon, så førte det ofte til vold. Det kunne være slag, et dytt, å kaste mot fjernkontrollen hodet mitt eller et vinglass i ansiktet mitt, fortsatte han.

Videre har det i retten blant annet kommet påstander om at Heard brukte Depps barn mot ham, og at datteren til sistnevnte blant annet ikke skal ha vært til stede da eksparet giftet seg i 2015.

Som kjent er dette tredje gang eksparet møtes i retten. Tidligere har Depp tapt to rettssaker mot den britiske avisa The Sun, etter at filmstjernen mente seg feilaktig framstilt som konemishandler.

LES OGSÅ: Om ryktene: - Ikke første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer