- Kunne tenkt meg å bli komiker

Kjetil Rekdal er ikke i tvil om hva han ville gjort hvis han ikke begynte med fotball.

KLEDDE SEG UT SOM KVINNE: Daværende Aalesund-trener Kjetil Rekdal kledde seg i 2011 ut som kvinne, da han skulle oppsummere tippeligasesongen for lokal-TV stasjonen TV 8. Foto: TV 8
KLEDDE SEG UT SOM KVINNE: Daværende Aalesund-trener Kjetil Rekdal kledde seg i 2011 ut som kvinne, da han skulle oppsummere tippeligasesongen for lokal-TV stasjonen TV 8. Foto: TV 8 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kjetil Rekdal (44) blir ofte sett på som sint, sur og og sær. Men den tidligere landslagsspilleren i fotball har også en humoristisk side.

    - En god latter forlenger livet. Hadde jeg ikke vært fotballtrener så kunne jeg godt tenkt meg å satse på en karriere som stand-up komiker.

- Jeg holder ofte foredrag og har god erfaring i å stå på scenen. Dessuten elsker jeg å herme etter folk og få dem å le. Så jeg er sikker på at jeg skulle klart å bli en skikkelig god komiker eller skuespiller, sier den den nye VIF-manageren til Seoghør.no.

Kledde seg ut som kvinne    
I 2011 fikk Rekdal testet ut sine skuespilleer-talenter da han kledde seg ut som kvinnelig programleder for den lokale TV-stasjonen TV8Sunnmøre i Alesund.

Se klippet her! (Rekdal dukker opp etter ca 15. minutter)

- Jeg så nok ikke spesielt fin ut med fargerikt pannebånd, langt, svart hår og musefletter. Men jeg gjorde så godt jeg kunne, sier han og legger til:

    - Den ekte, kvinnelige programlederen for "Avspark", Pia Rivelsrud, hadde for anledningen kledd seg ut som meg. Og hun var nok atskillig flinkere, sier mannen som mer enn en gang har sørget for skikkelig underholdning med sine krumspring og humoristiske sprell på sidelinjen i spennende fotballkamper.

- Jeg må tåle det
Rekdal er imidlertid ikke så flau over resultatet at han ikke tåler å se det igjen.

    - Jeg må tåle det. Dessuten har jeg jo vært flink til å dumme meg ut før, sier han.
Kjetil forteller at han er svært glad i å se humorprogram på TV. Men han har ingen store favoritter blant de mange, kjente komikerne..

    - Jeg liker Mr. Bean og kjøpte en video med ham. Den har har jeg ledd mye av, sier Rekdal som mener at han har god sans for humor.

Han har i alle fall blitt ekspert i å servere komiske klipp - som fotballtrener.

LES OGSÅ: Rekdal ble pappa for fjerde gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer