- Kunne ønske jeg var størrelse 40

Melissa McCarthy innrømmer at vekten plager henne.

SUKSESS: Melissa McCarthy ble verdensskjent for sin rolle som Megan i «Bridesmaids» fra 2011. Foto: Stella Pictures
SUKSESS: Melissa McCarthy ble verdensskjent for sin rolle som Megan i «Bridesmaids» fra 2011. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den amerikanske skuespillerinnen Melissa McCarthy (42) spilte joviale Sookie i «Girlmore Girls», før sitt store gjennombrudd som Megan i kinofilmen «Bridesmaids» fra 2011.

En rolle hun blant annet fikk Oscar for i kategorien «beste kvinnelige birolle».

I motsetning til mange av sine Hollywood-kollegaer er McCarthy kjent for å ha noen ekstra kilo på kroppen, og ifølge Daily Mail forteller 42-åringen i et intervju med magasinet Good Housekeeping at hun noen ganger drømmer om å ha en annerledes kroppsfasong.

- Noen ganger kunne jeg ønske at jeg på magisk vis plutselig ble størrelse 40 uten å ofre det en tanke. Jeg vet ikke hvorfor jeg er stor - jeg drikker ikke brus, er ikke spesielt glad i søtsaker og spiser sunt, sier hun.

McCarthy og komiker-ektemannen Ben Falcone (39) har barna Vivian (5) og Georgette (2), og «Bridesmaids»-stjernen er opptatt av å ikke påvirke barna.

- Jeg er som sagt sunn, så jeg stresser ikke med det. Det ville uansett ikke hjulpet, og det er viktig for meg å ikke videreføre negative holdninger om kropp og fasong over til mine døtre.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Ifølge 42-åringen sliter de fleste med utseende - uansett hvordan de ser ut - på en eller annen måte, så hun har lært å akseptere seg selv for den hun er.

- Jeg sier til meg selv: «Jeg er jævlig bra! Jeg er til stede i øyeblikket og er ok med det. Det finnes andre ting å bekymre seg for».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Melissa McCarthy ba supertjernene holde munn 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer