<strong>INGEN REVANSJ:</strong> - Jeg vil ikke kalle det for en revansj. Men det er greit å vise at Berit Riise fortsatt lever, sier Berit Riise til Seher.no. Foto: TVNorge
INGEN REVANSJ: - Jeg vil ikke kalle det for en revansj. Men det er greit å vise at Berit Riise fortsatt lever, sier Berit Riise til Seher.no. Foto: TVNorge Vis mer

- Kunne ønske jeg slapp å lese alt

Alt har ikke vært like lett for den kjente fotballmammaen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  "4-stjerners middag" var i fjor en stor suksess på TVNorge. Nå er det igang igjen - mandag satte TVNorge nemlig startskuddet for en ny runde av det populære programmet.

Den første uka er det fotballmamma Berit Riise, TV-profil Tommy Steine, dekk-kongen Tommy Sharif, samt TVNorge-aktuelle Henriette Bruusgaard som skal vise sine ferdigheter på kjøkkenet. Og først ut var ingen ringere enn Berit Riise. Og det er ingen tvil om at John Arne og Bjørn Helge Riises mor kom godt ut av sesongpremieren.

Det kommer godt med, etter at hun selv og sønnene til tider har opplevd å bli harsellert med i norsk presse. Bedre var det ikke under John Arnes rettssak mot fotballagent Einar Baardsen i fjor, der Baardsen også rettet hardt skyts mot mammaen, Berit.

- Hovedårsaken til at jeg ville være med i "4-stjerners middag" er at jeg ville vise at vi bryr oss om annet enn fotball også, jeg ville vise en annen side av meg selv, sier Berit Riise til Seher.no.

- Er det som en liten revansj, kanskje?

- Nei, jeg vil ikke kalle det for en revansj. Men det er greit å vise at Berit Riise fortsatt lever, og det finnes alltid situasjoner der jeg kunne ønske at jeg slapp å lese og høre. Men livet består litt av begge deler, selv om det jo er mest moro, mener hun.

Det var ikke bare mat som ventet i Tønsberg-huset, der de var på besøk. De tre besøkende fikk seg også en overraskelse da Berit introduserte en sangfugl hun har i familien. Og datteren, 15 år gamle Amalie, skuffet ikke da hun sang Jason Mraz-låta "I'm Yours".

Berit Riise legger ikke skjul på at hun tror folk flest har feil inntrykk av hvordan hun egentlig er. Dermed passet det bra å være med i et konsept som dette.

- Jeg er bare en vanlig husmor mesteparten av tiden, jeg. Jeg er hjemmekjær og er sjelden ute på restuaranter og slikt. Folk innbiller sen nok at jeg lever glamourlivet mer enn det jeg gjør, og da er det greit å få vist hvordan det virkelig er. Og så håper jeg at jeg får vist at jeg stort sett er blid og hyggelig da. Men når man har så fantastiske gjester som det jeg hadde, da går det litt av seg selv, forteller fotballmammaen til Seher.no.

"4-stjerners middag" ser du på TVNorge mandag til torsdag klokka 19.30.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Her stjeler Riise-dattera showetVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer