- Kunne ønske hun tok det med hjem

«Skal vi danse»-stjernens ektemann lot seg forbløffe av konas antrekk.

IMPONERTE: Maria Mittet og dansepartneren Asmund Grinaker sjarmerte dommerne i senk med sine danseferdigheter i lørdagens «Skal vi danse»-premiere. Foto: Stella Pictures
IMPONERTE: Maria Mittet og dansepartneren Asmund Grinaker sjarmerte dommerne i senk med sine danseferdigheter i lørdagens «Skal vi danse»-premiere. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se video med Maria Mittets ektemann, Hans Marius Hoff Mittet, nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag var det sesongpremiere på TV 2-programmet «Skal vi danse», der nygifte Maria Mittet, tidligere Maria Haukaas Storeng (30), var den som imponerte mest på parketten. Maria ble også belønnet med hele 30 poeng av de fire i dommerpanelet.

I salen satt 30-åringens ektemann, Hans Marius Hoff Mittet (33), som var sterkt imponert av hva kona hans presterte på parketten.

- Det var veldig, veldig gøy. Det er så fantastisk å se kona si gjøre ting du aldri har sett henne gjøre før - med en annen mann. En annen mann ble vel kanskje litt feil å si, men... Hadde jeg visst dette, skulle jo han fått bryllupsvalsen, sier Hans Marius til Seher.no.

Det var i juni at det lykkelige paret giftet seg i Bygdøy kirke. Nå er det derimot «Skal vi danse» som gjelder for Maria, som sammen med dansepartneren Asmund Grinaker skal gi alt for å ta seg helt til topps i den beinharde konkurransen.

- Ja, hvordan var det å se henne danse med en annen mann, Hans Marius?

- Det er helt i orden! Det er fantastisk gøy bare å se den kjemien de har. Jeg utrolig stolt.

Den blide 33-åringen innrømmer derimot at han har sett lite til sin sangglade kone den siste tiden. Men akkurat det er han vant til fra før, ifølge ham selv.

- Vi har nesten ikke sett hverandre den siste tiden, det har vært mye trening - i tillegg til at hun jobber utenom. Når hun ikke jobber, da jobber ofte jeg. Vi har selvfølgelig sett hverandre, men hun har gått ufattelig opp i det. Hun har en arbeidsmoral som jeg er veldig stolt av, og som jeg misunner henne, forteller Hans Marius, som ikke lar seg plage nevneverdig av akkurat det.

- Vi har vært sammen i ti år, og sånn har det vært hele tiden. Kanskje er det det som er nøkkelen til suksessen, jeg vet ikke, smiler han.

Fra før av flotte Maria Mittet entret lørdag dansegulvet om mulig enda flottere enn slik man vanligvis ser henne. I en gullfarget, vakker kjole sjarmerte hun dommerne i senk med sine imponerende danseferdigheter.

- Hun så helt fantastisk ut. Jeg skulle ønske hun hadde tatt med antrekket hjem, men det tror jeg ikke hun får lov til, sier Hans Marius Hoff Mittet til Seher.no.

«Skal vi danse» sendes lørdager kl. 19.30 på TV 2. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: - Nei, jeg har ikke kjæreste

Se video med nygifte Hans Marius Hoff Mittet her: 

[obj:media:8935]