HISTORISK: Alexander Rybak ble historisk da han stakk av med en overlegen seier i Eurovision i Moskva sist lørdag.  Foto: SCANPIX
HISTORISK: Alexander Rybak ble historisk da han stakk av med en overlegen seier i Eurovision i Moskva sist lørdag. Foto: SCANPIXVis mer

Kunne krevd det tidobbelte?

Alexander Rybak spiller for småpenger etter Eurovision-seieren...

SEHER.NO: Alexander Rybak (23) har blitt en av landets største artister, etter den overlegne Eurovision-seieren i Moskva sist lørdag.

Unggutten har blitt så populær her hjemme at han til enhver tid forfølges av to norske livvakter fra sikkerhetsfirmaet Pro Sec, og disse vil muligvis også måtte følge ham under sommerens mange spillejobber.

Allerede før Eurovision-seieren var i boks hadde nemlig Alexander en fullstappet spille-sommer, med konserter rundt om i hele landet.

Og ifølge flere musikk-eksperter VG har snakket med, kunne unggutten nå ha krevd det tidobbelte av hva han fikk betalt før MGP-sirkuset satte i gang i vinter.

Flere arrangementer skal ha betalt rundt 30.000 kroner for å få 23-åringen til å stille. Men bransjeaktører mener det bør være en smal sak for Rybaks bookingfolk å tidoble den prisen fremover.

- Med fullt konsertreportoar, på et sted med plass til tilstrekkelig mange mennesker, kan han nok få opptil 500.000, kanskje 600.000, sier en kilde til VG.

Det kan imidlertid ta litt tid før Rybak får melket sin nye markedsverdi, særlig i og med at sommeren allerede er fullbooket.

Blant annet skal unggutten opptre under Kvemmadokkje i Ulvik, samt Rennebumartnan i Berkåk.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Derfor vant Norge MGP!
Alexander ankom Moskva-hotellet med livvakter. Se video her:


[obj:media:7808]

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.