<strong>SNAKKER UT:</strong> Christian August Stang forteller i boken hvordan pappa Fabian reagerte da han stod fram som homofil. Foto: Stella Pictures
SNAKKER UT: Christian August Stang forteller i boken hvordan pappa Fabian reagerte da han stod fram som homofil. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Kunne jo sagt han syntes det var «greit»

Slik reagerte Fabian Stang da sønnen sto fram som homofil.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ordfører i Oslo, Fabian Stang, er aktuell med boken «Fabian - I motgang og medgang». I boken, som er skrevet at Heidi Pettersen, har Stangs sønn Christian August skrevet et kapittel om hvordan han fortalte sin far at han var homofil.

«Vi har hatt mange fine båtturer. En som utpeker seg, er da pappa og jeg var på tur, og jeg fortalte ham at jeg er homofil» skriver Christian August.

Ordførerens sønn hevder han aldri var engstelig for å fortelle det.

«Men jeg var aldri bekymret for å fortelle det til ham, og da jeg først hadde gjort det, tenkte jeg at jeg burde sagt det for flere år siden.»

Christian August forteller i boken at Fabian omtrent ikke reagerte på det i det hele tatt, da han stod fram som homofil.

«Pappa syntes ikke det var noe å lage noe nummer ut av. Han kunne jo sagt at han syntes det var «greit» at jeg er homofil, men det er ikke sånn han ser på det. Det handler ikke om greit eller ikke greit, det er bare sånn det er, og det gjør ingen forskjell på ham».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kona bestemmer om det blir flere barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer