Vanessa Hudgens om Zac Efron:

- Kunne ikke vært mer takknemlig for forholdet

Angrer ikke på forholdet med Zac Efron.

TURTELDUER: Vanessa Hudgens og Zac Efron var et av hollywoods hotteste unge par da de var kjærester. Her avbildet sammen i 2010. Foto: NTB scanpix
TURTELDUER: Vanessa Hudgens og Zac Efron var et av hollywoods hotteste unge par da de var kjærester. Her avbildet sammen i 2010. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Skuespillerne Vanessa Hudgens (30) og Zac Efron (31) fikk sine store gjennombrudd i rollene som Gabriella Montez og Troy Bolton i «High School Musical»-filmene.

De to stjernene fant ikke bare tonen på lerretet, men også i virkeligheten.

Etter at duoen bekreftet forholdet, ble de raskt et av Hollywoods hotteste par. Forholdet, som varte i om lag fire år, fikk ekstremt mye oppmerksomhet i mediene - og førte blant annet til at Vanessa i 2007 opplevde alles største mareritt, da nakenbilder som var ment for kjæresten kom på avveie.

Etter at romansen tok slutt i 2010, har Vanessa sjelden snakket om forholdet til skuespillerkjekkasen. I en ny podkast, produsert av Hollywood Reporter, forteller hun nå om hvordan forholdet til 31-åringen endret livet hennes.

Takknemlig for forholdet

I podkasten «Awards Chatter», gjengitt av blant andre E! News, forteller stjernen at hun ikke ville vært forholdet foruten.

- Jeg kunne ikke vært mer takknemlig for å ha det forholdet på den tiden, forteller Vanessa.

Da den første «High School Musical»-filmen kom på kinolerretene verden over, ble Vanessa og Zac raskt svært populære, og oppmerksomheten ble til tider i overkant for 30-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer