Vanessa Hudgens om Zac Efron:

- Kunne ikke vært mer takknemlig for forholdet

Angrer ikke på forholdet med Zac Efron.

TURTELDUER: Vanessa Hudgens og Zac Efron var et av hollywoods hotteste unge par da de var kjærester. Her avbildet sammen i 2010. Foto: NTB scanpix
TURTELDUER: Vanessa Hudgens og Zac Efron var et av hollywoods hotteste unge par da de var kjærester. Her avbildet sammen i 2010. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Skuespillerne Vanessa Hudgens (30) og Zac Efron (31) fikk sine store gjennombrudd i rollene som Gabriella Montez og Troy Bolton i «High School Musical»-filmene.

De to stjernene fant ikke bare tonen på lerretet, men også i virkeligheten.

Etter at duoen bekreftet forholdet, ble de raskt et av Hollywoods hotteste par. Forholdet, som varte i om lag fire år, fikk ekstremt mye oppmerksomhet i mediene - og førte blant annet til at Vanessa i 2007 opplevde alles største mareritt, da nakenbilder som var ment for kjæresten kom på avveie.

SØT MUSIKK: Vanessa Hudgens og Zac Efron sjarmerte flere seere i senk med sine duetter i filmen «High School Musical 2» Foto: NTB scanpix
SØT MUSIKK: Vanessa Hudgens og Zac Efron sjarmerte flere seere i senk med sine duetter i filmen «High School Musical 2» Foto: NTB scanpix Vis mer

Etter at romansen tok slutt i 2010, har Vanessa sjelden snakket om forholdet til skuespillerkjekkasen. I en ny podkast, produsert av Hollywood Reporter, forteller hun nå om hvordan forholdet til 31-åringen endret livet hennes.

Vis mer

Takknemlig for forholdet

I podkasten «Awards Chatter», gjengitt av blant andre E! News, forteller stjernen at hun ikke ville vært forholdet foruten.

- Jeg kunne ikke vært mer takknemlig for å ha det forholdet på den tiden, forteller Vanessa.

Da den første «High School Musical»-filmen kom på kinolerretene verden over, ble Vanessa og Zac raskt svært populære, og oppmerksomheten ble til tider i overkant for 30-åringen.

FANT TONEN: Zac Efron og Vanessa Hudgens fant ikke bare tonen foran lerretet, men også i virkeligheten. Her avbildet på premieren av «High School Musical 2» i 2007. Foto: NTB scanpix
FANT TONEN: Zac Efron og Vanessa Hudgens fant ikke bare tonen foran lerretet, men også i virkeligheten. Her avbildet på premieren av «High School Musical 2» i 2007. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det ble et massivt femomen, og alles øyne var på meg, forteller Vanessa i podkasten, og fortsetter:

- Det er en veldig fremmed ting å gå gjennom, og ved å være i et forhold, holdt det meg som regel stabil og nede på jorda. Jeg hadde noen å lene meg på, som gikk gjennom det samme som meg.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Kranglet i kulissene

Men forholdet mellom de to stjernene var ikke i nærheten av like rosenrødt som på lerretet, og Vanessa innrømmer at det var komplisert å date kollegaen - som hun endte med å spille mot i tre «High School Musical»-filmer.

- Jeg husker at vi havnet i en krangel mens vi var på settet, og jeg husker Kenny (Ortega, filmens regissør, journ.anm.) kom rundt hjørnet med det mest bekymrede ansiktsuttrykket som sa: «Åh nei, kommer filmen til å falle fra hverandre nå?», minnes Vanessa, før hun fortsetter:

RADARPAR: Det var enorm oppmerksomhet rundt forholdet til Zac Efron og Vanessa Hudgens. Her avbildet i 2010, samme år som de gikk hver til sitt. Foto: NTB scanpix
RADARPAR: Det var enorm oppmerksomhet rundt forholdet til Zac Efron og Vanessa Hudgens. Her avbildet i 2010, samme år som de gikk hver til sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg er stolt av å være profesjonell, så jeg sa at vi skulle gå videre og gjøre det vi måtte gjøre. Og vi fant ut av det. Jeg tror at fordi jeg var så ung, så stabiliserte forholdet meg.

Udramatisk brudd

Vanessa og Zac møttes for første gang på filmsettet til den populære Disney-filmen, og skal angivelig ha begynt å date ett år etter at den første filmen ble vist på kinolerretet.

2008: Her er Vanessa Hudgens og Zac Efron avbildet sammen med skuespillerkollegene (f.v.) Ashley Tisdale, Monique Coleman og Corbin Bleu under pressekonferansen for «High School Musical 3». Foto: NTB scanpix
2008: Her er Vanessa Hudgens og Zac Efron avbildet sammen med skuespillerkollegene (f.v.) Ashley Tisdale, Monique Coleman og Corbin Bleu under pressekonferansen for «High School Musical 3». Foto: NTB scanpix Vis mer

I 2010 var det derimot over og ut for forholdet til de to, til fansens store skuffelse. Den gang fortalte en kilde til E! News at det ikke var noen dramatikk rundt bruddet.

Året etter uttalte Vanessa i et intervju med Shape Magazine at langdistanseforhold var vanskelig.

- Når man ikke ser hverandre ansikt til ansikt, blir det annerledes. Å ha en iPhone hjalp, men det var ikke det samme, fortalte skuespilleren.

Slitsomt forhold

I 2015 fortalte hun at det ofte føltes slitsomt å være kjæreste med en kjekkas som alle ville ha en bit av.

- Jeg gikk gjennom en periode hvor jeg var skikkelig slem fordi jeg var så lei. Jenter løp etter ham og jeg ga dem drepende blikk, fortalte hun til New York Times om sjalusien som oppsto, og la til:

- Så oppdaget jeg at det ikke er dette det handler om. Spre kjærlighet, vær en god person. Fansen gir deg støtte, så vær snil.

Fant lykken på ny

I etterkant av bruddet, fant Vanessa lykken på ny - med skuespiller Austin Butler (27). De har vært sammen i åtte år, siden 2011.

View this post on Instagram

7 years strong 😍

A post shared by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on

Zac har på sin side vært singel i flere år, men i februar kom gladnyheten om at han angivelig dater den danske svømmeren Sarah Bro (32).

Hun representerte blant annet Danmark under OL i Rio de Janeiro for snart tre år siden, men dro den gang hjem uten medalje.

SVØMMER: Danske Sarah Bro er profesjonell svømmer og har blant annet deltatt i OL. Her avbildet ved en annen anledning. Foto: NTB Scanpix
SVØMMER: Danske Sarah Bro er profesjonell svømmer og har blant annet deltatt i OL. Her avbildet ved en annen anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge UsMagazine ble Zac og svømmeren først observert sammen under en treningstime i Los Angeles i januar, og videre satt duoen side om side under en UFC-kamp i Las Vegas i mars.

Det er tydelig at de to har funnet en felles interesse for idrett. Ifølge Elle var UFC-kampen det andre sportsarrangementet de to deltok på samme helg.

Sarah Bro kommer opprinnelig fra København, men har bosatt seg i Los Angeles, ifølge E! News. Med utgangspunkt i 23-åringens Instagram-profil, er det tydelig at hun lever en aktiv livsstil:

LES OGSÅ: Zac Efron hasteoperert etter skiulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer