Gwyneth Paltrow:

- Kunne ikke vært mer stolt

Gwyneth Paltrow hyller datteren på 18-årsdagen.

HYLLER: Skuespiller Gwyneth Paltrow hyller datteren på den storslåtte fødselsdagen. Foto: Skjermdump fra Instagram
HYLLER: Skuespiller Gwyneth Paltrow hyller datteren på den storslåtte fødselsdagen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at tiden går fort, og når man minst venter det har plutselig en rekke kjendisbarn blitt godt voksne.

Lørdag 14. mai fylte nemlig Apple Martin hele 18 år, og er som kjent datter av det tidligere stjerneparet Gwyneth Paltrow (49) og Chris Martin (45), som var gift fra 2003 til 2016.

I den anledning benyttet Paltrow seg til å hylle den ferske 18-åringen på den store fødselsdagen.

- Stolt av kvinnen du er

Det gjorde 49-åringen i et langt innlegg på Instagram hvor hun delte rørende ord om datteren, og la ut et bilde av henne som poserer med en hvit kjole og oppsatt hår i et speil, skriver People.

«18. Jeg har litt mangel på ord denne morgenen . Jeg kunne ikke vært mer stolt av kvinnen du er. Du er alt jeg kunne ha drømt om og så mye mer. At jeg er stolt av deg holder ikke, hjertet mitt svulmer av følelser jeg ikke kan sette ord på. Du er dypt ekstraordinær på alle måter», skrev hun blant annet i innlegget.

Det er ingen tvil om at Paltrow er svært stolt over datteren. I innlegget fortsatte hun videre:

«Gratulerer med dagen min kjære jente. Jeg håper du vet hvor spesiell du er, og hvor mye lys du har brakt til alle som er heldige nok til å kjenne deg. Spesielt meg. Jeg sier det hele tiden, og jeg vil aldri stoppe... i ord fra tante Drew, jeg ble født dagen du ble født. Jeg elsker deg. Mamma».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.