Gwyneth Paltrow:

- Kunne ikke vært mer stolt

Gwyneth Paltrow hyller datteren på 18-årsdagen.

HYLLER: Skuespiller Gwyneth Paltrow hyller datteren på den storslåtte fødselsdagen. Foto: Skjermdump fra Instagram
HYLLER: Skuespiller Gwyneth Paltrow hyller datteren på den storslåtte fødselsdagen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at tiden går fort, og når man minst venter det har plutselig en rekke kjendisbarn blitt godt voksne.

Lørdag 14. mai fylte nemlig Apple Martin hele 18 år, og er som kjent datter av det tidligere stjerneparet Gwyneth Paltrow (49) og Chris Martin (45), som var gift fra 2003 til 2016.

I den anledning benyttet Paltrow seg til å hylle den ferske 18-åringen på den store fødselsdagen.

- Stolt av kvinnen du er

Det gjorde 49-åringen i et langt innlegg på Instagram hvor hun delte rørende ord om datteren, og la ut et bilde av henne som poserer med en hvit kjole og oppsatt hår i et speil, skriver People.

«18. Jeg har litt mangel på ord denne morgenen . Jeg kunne ikke vært mer stolt av kvinnen du er. Du er alt jeg kunne ha drømt om og så mye mer. At jeg er stolt av deg holder ikke, hjertet mitt svulmer av følelser jeg ikke kan sette ord på. Du er dypt ekstraordinær på alle måter», skrev hun blant annet i innlegget.

Det er ingen tvil om at Paltrow er svært stolt over datteren. I innlegget fortsatte hun videre:

«Gratulerer med dagen min kjære jente. Jeg håper du vet hvor spesiell du er, og hvor mye lys du har brakt til alle som er heldige nok til å kjenne deg. Spesielt meg. Jeg sier det hele tiden, og jeg vil aldri stoppe... i ord fra tante Drew, jeg ble født dagen du ble født. Jeg elsker deg. Mamma».

Det var i mai 2004 at Paltrow og eksmannen Chris Martin kunne ønske datteren velkommen til verden. Knapt to år senere fikk de også sitt andre barn, nemlig sønnen Moses (16).

DADDY: «Mina og meg» har vært en suksess på TV 2, men flere har i diverse kommentarfelt påpekt sin undring over at Alexander Read kalles «daddy» av datteren. Dette er grunnen. Video: Rød Løper Vis mer

- Originalt og kult

Gjennom årene er det også flere som har spekulert på hvorfor kjendisdatteren fikk akkurat navnet Apple. For hvis det er noe som ikke er uvanlig, så er det nettopp kjendiser som gir barna sine utradisjonelle navn.

Forrige måned kunne nemlig Paltrow avsløre selv under en såkalt Q&A, eller en spørsmålsrunde på godt norsk, at det var Martin som kom på datterens unike navn. Siden var hun aldri i tvil om at det føltes rett.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

«Faren hennes kom på navnet og jeg ble forelsket i det. Jeg syntes det var originalt og kult», skrev hun på Instagrams historiefunksjon, og fortsatte videre:

«Jeg kan ikke forestille meg at hun kan bli kalt noe annet!».

LES OGSÅ: Tar grep: - En av de kjipeste dagene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer