Belinda Jakobsen:

- Kunne ikke gjemme meg lengre

Influenseren har kommet seg ut av avhengighet til alkohol. Nå vil hun hjelpe andre.

NY BOK: Belinda er Norges første planteinfluenser, og har nylig kommet ut med boken «Bedre på livet». Foto: Plantemagasinet.no
NY BOK: Belinda er Norges første planteinfluenser, og har nylig kommet ut med boken «Bedre på livet». Foto: Plantemagasinet.no Vis mer
Publisert

Da Belinda Jakobsen, i samarbeid med Isabelle Engelhart Corneliussen og Kagge forlag, bestemte seg for å skrive bok, var tanken å hjelpe folk til å bli «bedre på livet».

- Det er mulig å få det bedre med små grep, og man trenger faktisk ikke ha det middelmådig, forklarer Belinda til KK mens hun blir sminket til boklansering. Og dermed fikk boken navnet «Bedre på livet».

- Mange tenker at man må endre hele livet for å ha det bra, men sannheten er at av og til er det bare tankegangen man må endre. Det handler ikke om oppvasken du tar, men hva du føler om oppvasken du tar.

Tok på seg offerrollen

Med godt over 100 000 følgere på instagram, er Belinda Norges første planteinfluenser. I 2021 kom hun ut med boken «Et planteliv». Nå er hun aktuell med sin andre bok.

Her forteller hun åpent og ærlig om sin personlige reise fra å føle seg mislykket, til å starte opp et selskap som i dag har millioninntekter.

Boken berører temaer som manifestering, emosjonell avhengighet og offermentalitet. Temaer som mange kan kjenne seg igjen i. Belinda snakker av erfaring, og forteller åpenhjertig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer