David Eriksen:

- Kunne ikke ett ord norsk

David Eriksen åpner seg om den forholdsvis ukjente oppveksten.

ÅPNER OPP: David Eriksen forteller om tida da han ikke bodde i Norge. Her med samboeren Hedvig Sophie Glestad. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
ÅPNER OPP: David Eriksen forteller om tida da han ikke bodde i Norge. Her med samboeren Hedvig Sophie Glestad. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

I dag er kjendismanager David Eriksen (54) å se på TV flere ganger i uken sammen med familien, i realityserien «Alle elsker David». I tillegg jobber han med flere av landets største kjendiser.

Det kanskje ikke mange vet, er at han vokste opp i en misjonærfamilie i Argentina, hvor han tilbrakte store deler av oppveksten.

- Jeg var tre år. De visste ikke noe om Argentina, men dit skulle de. Jeg er stolt av hvor tøffe de var, har Eriksen tidligere fortalt om foreldrene i et intervju med KK.

Kunne ikke norsk

Nå åpner han seg ytterligere om tida i Sør-Amerika, og forteller at han og familien sjeldent var på besøk hjemme i Norge.

BARN: David Eriksen og samboeren Hedvig Sophie Glestad får ofte spørsmål om barn, noe som også er et gjennomgangstema i serien deres, «Alle elsker David». Reporter: Jonas Scheie Hammer. Video: Kine Falch / TV 2 Vis mer

Da han flyttet tilbake som elleveåring kunne han ikke ett ord norsk, røper manageren overfor «God Kveld Norge».

- Alle vennene mine, skolen og alt var jo nede i Argentina. Så mitt forhold til det landet er veldig stort da, sier han i intervjuet, og legger til at selv om de hadde det greit der nede, opplevde han fattigdom på nært hold.

- Det var en liten by. Mine nærmeste kamerater bodde ganske nært meg, men veldig mange jeg gikk på skole med bodde i fattige strøk. Likevel var gjestfriheten på topp, sier han videre til «God Kveld Norge».

Overfor KK har Eriksen tidligere fortalt at han gikk i skoleuniform på den lokal skolen og bare snakket spansk i småbyen Laboulaye.

På åtte år var han kun hjemme i Norge en gang, røpet han.

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes i å få en kommentar fra David Eriksen.

PIKANT: David Eriksen og kjæresten Hedvig poserte i en hotellseng i Ibiza. Det ble det kunst av - men ikke alle får se. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

LES OGSÅ: - Var et problem fra jeg ble født

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer