- Kunne ikke brydd meg mindre

Mariann Thomassen tar seg ikke nær av kleskritikken.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mariann Thomassen (33) fikk som vanlig mye oppmerksomhet for sitt spesielle antrekk da hun ankom Costume Awards torsdag kveld. 33-åringen stilte i orange topp, grått skjørt og strømper med prikker.

- Antrekket er fra Samsøe Samsøe, også har jeg mikset det til Mariann-verdenen, sier hun til Seher.no.

Thomassen er kjent for sine fantasifulle og spennende antrekk. På Spellemannsprisen i fjor kom hun med erotiske latekshansker og på årets utdeling hadde hun hold-in utenpå strømpebuksen. 

Men ikke alle er like begeistret for den fargerike stilen. Jan Thomas er kjent for strenge terningkast når han bedømmer Marianns antrekk i sin motespalte i Se og Hør, og i år ble hun kåret til årets verst kledde av kjendisstylisten. 

- Jeg vant jumboprisen. Tusen takk, Jan Thomas! Hvis han er her i kveld bør han passe seg, spøker sangfuglen.

Selv om mote er svært viktig for henne, bryr ikke Thomassen seg så mye om kleskritikken. 

- Jeg kunne ikke brydd meg mindre.  Det er gøy å få både ros og ris. Begge deler gir litt forskjellig smak i munnen.  Jeg tar på meg det jeg føler meg vel i, og det er en oppfordring til alle.

Flere motebevisste kjendiser som Jenny Skavlan og Charlotte Thorstvedt har designet egne klær for kleskjeden Bik Bok. Foreløpig har Mariann beholdt sin særegne stil for seg selv, men vil ikke utelukke en eventuell designerkarriere.

- Det var en god ide, det skal jeg tenke på. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Stylist-krig etter motekrigen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer