GIFTER SEG: Runar Søgaard gifter seg med Jessica Karlsson neste lørdag. Foto: Se og Hør
GIFTER SEG: Runar Søgaard gifter seg med Jessica Karlsson neste lørdag. Foto: Se og HørVis mer

- Kunne ikke blitt mer lykkelig

Åtte år etter skilsmissen med Carola, gifter han seg for andre gang.

SEHER.NO: Om én uke gifter Runar Søgaard (41) seg for annen gang. Kvinnen som får "Sveriges mest kjente nordmann" til å smile, er den syv år yngre millionærarvingen Jessica Karlsson (34).

- Når du runder 40 år, og har et barn, er du ikke sikker på at kjærligheten og forelskelsen skal komme igjen. Men jeg har bestandig trodd på ekteskapet, og jeg har hele tiden savnet det familielivet jeg hadde tidligere. Likevel har jeg ikke akkurat vært noen "sex- og singelliv-kille" etter skilsmissen, sier Søgaard til VG.

41-åringen omtaler fortsatt ekteskapsbruddet med den svenske superstjernen Carola Häggkvist (41) som sitt livs største nederlag.

- Det var såklart tungt å gå gjennom et ekteskapsbrudd, og skilsmissen med Carola er absolutt det tøffeste jeg har opplevd hittil i livet. Men om man faller, så er det om å gjøre å komme seg opp igjen - og akkurat nå kunne jeg ikke blitt mer lykkelig, sier han til avisen.

Runar og Jessica møtte hverandre første gang i 2002. Men det var først i fjor sommer at det nære vennskapet ble til kjærlighet.

- Vi var på en del stevnemøter for seks år siden, men den gangen var jeg ikke klar for noe nytt forhold.

Og:

- Jessica har alt jeg kunne drømt om. Hun har en fantastisk personlighet, og er en utrolig flott kvinne. Dessuten har hun to herlige barn, så nå blir vi en stor kjernefamilie, sier Runar Søgaard til VG.

Parets bryllup går av stabelen i St. Jacobs-kirken i Stockholm neste lørdag.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Søgaard hemmelig forlovet