Brooklyn Beckham:

- Kunne hatt barn i går

Letter på sløret om fremtidsplanene.

NYGIFTE: Brooklyn Beckham og Nicola Peltz Beckham lovet hverandre evig troskap tidligere i år. Foto: VALERIE MACON / AFP / NTB
NYGIFTE: Brooklyn Beckham og Nicola Peltz Beckham lovet hverandre evig troskap tidligere i år. Foto: VALERIE MACON / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Et halvt år er gått siden Brooklyn Beckham (23) giftet seg med den amerikanske skuespilleren og modellen Nicola Peltz Beckham (27).

Paret ga hverandre sine ja i en storslått seremoni i Florida med flere kjendiser til stede. Beckhams berømte foreldre, David (47) og Victoria Beckham (48), var selvsagt selvskrevne gjester i bryllupet.

«Min kones kropp»

Nå letter kjendissønnen på sløret om livet som nygift.

Mens hans egne foreldre bor i England, så holder Peltzs sine foreldre til i Florida. Selv har duoen bosatt seg i solfylte California.

- Vi har vårt eget liv her i LA og det er veldig, veldig deilig. Det å bare ha hverandres selskap er helt fantastisk, forteller 23-åringen til People.

BECKHAM: En lettere oppgitt David Beckham la ut dette klippet av sin kone Victoria, som benytter enhver mulighet til å få trent litt. Video: Instagram / @DavidBeckham Vis mer

Videre innrømmer Beckham at han er mer enn klar for å utvide familien.

- Jeg kunne hatt barn i går. Det er selvfølgelig min kones kropp, men jeg har alltid ønsket å ha en haug med unger. Det er noe jeg virkelig håper å få til. Min far var ung da han fikk meg. Han var 23 og nå er jeg 23. Jeg har alltid ønsket å være en ung far.

Rykter om familiefeide

Etter bryllupet mellom Beckham og Peltz i april oppstod det rykter om at det var en anspent stemning mellom 27-åringen og hennes nye svigermor, Victoria Beckham.

- De kan ikke fordra hverandre og snakker ikke sammen. Tiden før bryllupet var helt fryktelig, hevdet blant annet en venn nær familien til Page Six tidligere denne måneden.

Under seremonien skulle bruden egentlig vært kledd i sin svigermors design, men på den store dagen hadde hun i stedet på seg en kreasjon designet av Leslie Fremar for Valentino.

I august forklarte Peltz derimot grunnen til at hun ikke brukte en Beckham-designet brudekjole.

- Jeg hadde tenkt til det og jeg ville virkelig det, men noen måneder inn i planleggingen innså hun at atelieret hennes ikke kunne gjøre det, så derfor måtte jeg velge en annen kjole, delte hun, ifølge E! News, og fortsatte:

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

- Hun sa ikke at jeg ikke kunne bruke den, og jeg sa ikke at jeg ikke ville bruke den. Det er her alt startet og så ballet det bare på seg.

Også Brooklyn slo tilbake på enhver mistanke om en pågående familiefeide.

- Jeg har lært meg nå at folk alltid kommer til å skrive slike ting. De kommer alltid til å prøve å ødelegge, men alle kommer overens og det er bra, forteller han, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Kongelig forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer