«Sommerhytta»:

- Kunne ha en krass tone

Et av årets par har tilsynelatende begynt å gå hverandre på nervene.

KRANGLEFANTER?: Heldigvis ikke, men Daria Klovholt og Marius Holst støtte på gulvproblemer denne uken. Det førte til at irritasjonen steg. Foto: Svend Aage Madsen / Se og Hør
KRANGLEFANTER?: Heldigvis ikke, men Daria Klovholt og Marius Holst støtte på gulvproblemer denne uken. Det førte til at irritasjonen steg. Foto: Svend Aage Madsen / Se og Hør Vis mer
Publisert

Når man skal bygge hytte sammen i ti uker, er det viktig at man er forberedt på at det kan oppstå gnisninger underveis. Det har man nemlig vært vitne til i «Sommerhytta» gjennom flere sesonger.

Denne uken skal deltakerne bygge soverom, noe som byr på diverse utfordringer for flere. For kjæresteparet Daria Klovholt (25) og Marius Holst (26), var det spesielt gulvet som bydde på problemer.

Når gulvet ikke legger seg slik man ønsker, er det heller ikke rart at man kjenner på frustrasjon. Da er det igjen naturlig at man kan gå hverandre litt på nervene.

- Daria og jeg er gode på å kommunisere under gode forhold, men når blodsukkeret går ned, og tiden er knapp, har vi absolutt muligheter til å forbedre oss, innrømmer Marius i episoden.

- KAN IRRITERE MEG: Det er ikke alltid bare god stemning mellom ekteparet Sara og Ibrahim, kjent fra «Sommerhytta». Video: TV 2 Vis mer

- Ikke mange krangler

Klovholt forklarer at hun godt merker når kjæresten er sur, ettersom han både blir kortere i kommentarene og at hun må liste seg rundt og være mer forsiktig enn vanlig.

KRASS TONE: Samboerparet hadde heldigvis ikke de største kranglene, men innrømmer at tonen kunne være krass til tider. Foto: Privat
KRASS TONE: Samboerparet hadde heldigvis ikke de største kranglene, men innrømmer at tonen kunne være krass til tider. Foto: Privat Vis mer

Da Se og Hør møtte Klovholt tidligere i sesongen, innrømmet hun at det generelt gikk fint med paret, men at det selvfølgelig var ganger hvor det ble mer irritasjon.

- Jeg husker ikke så mye av de kranglene, men Marius mener det var fler enn det jeg husker. Stort sett hadde vi ikke mange krangler, men kunne heller ha en krass tone.

Hun forklarer videre at de kjenner hverandre godt nok til at de begge vet at de trenger egentid.

- Jeg trekker meg nok mer unna tror jeg, mens Marius kan bli mer skarp i tonen, sånn: «Ja, da kan jeg finne noen andre å bygge hytte med». Jeg hadde nok irritert meg mer på hjemmebane, men der lot jeg det bare være, ler hun.

BLØR: Det er ikke alt som går planlagt for Eldan Naftaly Nysveen på «Sommerhytta». Video: Steffen Pettersen/TV 2 Vis mer

Tårer

Gjennom ti uker med hyttebygging er det ingen hemmelighet at det blir både blod, svette og tårer. Spesielt det siste har det blitt en del av når det gjelder kjæresteparet.

- Det har absolutt vært tårer. Jeg tror jeg har fortrengt mye av det. Marius må minne meg på det hele tiden. Jeg husker jo dette som en leirskole, men det har skjedd mye mer ting, sier hun, og fortsetter:

- Vi kranglet ikke til jeg begynte å gråte eller sånn. Det var ikke så ille, men det var mye indre stress. Jeg hadde mye eksamen oppi dette, og da kjente jeg at jeg gråt mye.

Hun legger til at de var ganske så likestilte gjennom hele byggeprosjektet - hun sjef for interiør, han sjef for byggingen.

«SOMMERHYTTA»: Lise Sakariassen bir skikkelig skuffet når dette skjer. Video: TV 2 Vis mer

Detaljer om hvordan det går videre med Daria og Marius kan Se og Hør naturligvis ikke avsløre, men at det trolig blir mer tårer og krasse toner de neste ukene, er det nok ingen tvil om - i likhet med tidligere sesonger.

LES OGSÅ: Derfor heter programmet «Sommerhytta»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer