- Kunne ha blitt drept i flyulykke

Pilot hevder flyselskap drev sjansespill med livene til superstjerner...

<strong>FLØY USIKRET:</strong> Jennifer Lopez er en av de som uvitende skal ha fløyet med det livsfarlige privatflyet. Foto: All Over Press
FLØY USIKRET: Jennifer Lopez er en av de som uvitende skal ha fløyet med det livsfarlige privatflyet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: En tidligere pilot hevder at en rekke superstjerner kunne ha blitt drept etter å ha fløyet med et farlig og usikkert privatfly, skriver Star Magazine.

Den pensjonerte sjefspiloten George Thomsen anklager Californias Crystal Air Aviation for å la stjerner som Jennifer Lopez, Charlie Sheen og NBA-proff LeBron James fly et teknisk usikkert fly av typen Gulfstream Jet 4. Flyet skal ha vært nær ved å eksplodere på grunn av en ekstrem bensinlekkasje.

Anklageren sa opp jobben i flyselskapet han nå beskylder for uforsvarlig flyvning etter bare seks uker etter å ha oppdaget uregelmessighetene. Han skal ha fortalt sin tidligere arbeidsgiver om den risikable flyningen før han sluttet.

- Jeg var ny i selskapet, men det tok meg ikke lang tid å finne ut at jeg ville ut av det, sier Thomsen til Star.

Organisjasjonen The Federal Aviation Administration har iverksatt en etterforskning etter Thomsens anklager.
 
- Hele min 42 år lange flykarriere har dreid seg om sikkerhet. Disse karene har brukt hver mulighet til å korte ned på trening, vedlikeholdet og drevet et sjansespill med sikkerhet og menneskeliv, sier han.
 
Ifølge Thomsen var et av de verste tilfellene da NBA-proffen LeBron James såvidt unnslapp døden under en flytur fra Ohio til London 11. november i år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Er dette det nye stjerneparet?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer