Linnéa Myhre og Emil Gukild:

- Kunne giftet oss i morgen

Avslører mer om det fremtidige bryllupet.

GIFTEKLARE: Emil Gukild og Linnéa Myhre er hemmelighetsfulle når det kommer til å dele detaljer angående bryllupsplanleggingen. Foto: Espen Solli/Se og Hør
GIFTEKLARE: Emil Gukild og Linnéa Myhre er hemmelighetsfulle når det kommer til å dele detaljer angående bryllupsplanleggingen. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer
Publisert

Etter under ett år som kjærester, annonserte influenser Linnéa Myhre (33) og NRK-programleder Emil Gukild (31) at de var blitt forlovet.

Paret har nå vært forlovet i snart ett år, og har tidligere kunnet avsløre at bryllupsplanleggingen var godt i gang.

Da Se og Hør møtte paret under lanseringen av årets Gullruten-nominasjoner, kunne de derimot lette litt mer på brudesløret om hvordan det står til med planleggingen.

- Jeg føler at vi bestemmer litt 50/50. Jeg tenker at diskusjoner er bra, fordi da får man tatt med alle muligheter, og så blir man sammen enige om de beste løsningene, fortalte Myhre, og la til:

- Noen ting er veldig enkelt å bestemme, og andre ting må vi ta noen runder på. Men man lærer jo bare av det.

Skal ikke filmes

Gjennom VGTV-serien «Søvnløs» lot Myhre seerne få et innblikk i noe av det mest private i livet hennes. Det kommende ekteparet er ikke fremmed for å samarbeide med mer TV i fremtiden, men de forteller til Se og Hør at bryllupet ikke får sin egen dokuserie.

-Det hadde sikkert blitt bra TV, men det er ikke planlagt, nei, fortalte Gukild lattermildt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer