Agnete Husebye:

- Kunne gått veldig galt

Agnete Husebye tok med seg moren på en sykkeltur de sent vil glemme.

SYKKELTUR: Agnete Husebye tok med seg moren på sykkeltur fra Haugestøl til Flåm. Foto: Skjermdump/Instagram/Angete Husebye
SYKKELTUR: Agnete Husebye tok med seg moren på sykkeltur fra Haugestøl til Flåm. Foto: Skjermdump/Instagram/Angete Husebye Vis mer
Publisert

YouTube og TV-profil Agnete Husebye (26), også kjent som Agnetesh, har de siste årene vært mer aktiv enn noen gang.

En rekke seere ble sjarmert av Husebyes gode humør da hun deltok i «71 grader nord» i fjor. I vår kunne vi også se henne i det nye TV-programmet «16 Ukers Helvete».

Etter fire måneder med et hardt treningsregime fikk 26-åringen den siste dytten hun trengte for å få skikkelig tur- og treningsglede.

Sammen med moren, Mona Annegretesdatter (65), har hun trent det siste halvåret - og i sommer var de klare for å gjennomføre en 80 kilometers lang sykkeltur.

GÅR GALT: Her går det galt for Agnete «Agnetesh» Husebye og Thomas Numme i «71 grader nord - kjendis». Video: Discovery+/Rød Løper Vis mer

Duoen kom nylig hjem etter å ha syklet fra Haugestøl til Flåm via Rallervegen.

- Jeg ville sykle denne turen fordi vi syklet deler av den på «71 grader nord» og jeg hadde så mange gode minner fra den etappen, sier TV-profilen til Se og Hør og legger til at det kan ha noe å gjøre med at dette var den eneste etappen laget hennes vant.

Ulykke på veien

God tid i forveien bestilte Husebye overnatting og alt utstyret de trengte, men til tross for godt utstyr skulle det vise seg at været ikke var på deres side.

Selv om solen skinte på første turdag kan Husebye fortelle at himmelen åpnet seg på dag to - og vinden gjorde det vanskelig å sykle.

- Det var så sterk vind at vi nesten ikke klarte å holde oss på syklene, sier hun, og legger til at det skjedde en ulykke på turen.

Vinden tok tak i sykkelen til mammaen slik at hun veltet.

- Det kunne gått skikkelig galt, forteller Husebye og legger til at hun klarte å ta imot moren slik at hun ikke falt utenfor stien.

GÅR GALT: Carola Häggkvist har prøvd seg på en ståhjuling på en strand i Sverige, men det gikk ikke helt bra. Video: carolaofficiell Vis mer

Heldigvis kom 65-åringen unna med et par kraftige blåmerker, og damene valgte å trille syklene fram til uværet hadde gitt seg.

- Ventet i ti timer

Til tross for litt dårlig vær fikk Husebye en overraskelse hun sent vil glemme.

En fan av YouTube-profilen hadde rigget seg til langs veien i Myrdal og ventet på at 26-åringen skulle sykle forbi.

Foto: Skjermdump/Instagram/Agnete Husebye
Foto: Skjermdump/Instagram/Agnete Husebye Vis mer

- Hun hadde fått med seg at vi skulle sykle denne turen, og dagen før hadde hun forberedt seg og laget plakater, forteller Husebye.

Dessverre ble det endringer i reiseruten og 26-åringen syklet aldri forbi Myrdal hvor jenta hadde sittet i hele ti timer i regnet under en parasoll og ventet.

Heldigvis kom det en mann bort til influenseren og fortalte om den lille jenta som ventet spent.

- Det gøyeste med turen var å komme fram til Vatnahalsen og få vite om jenta, forteller hun og legger til at de til slutt møttes.

LES OGSÅ: - En lettelse å få vite det

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer