Se og Hør Reality Awards:

Kunne gått skikkelig galt

Årets nominerte har opplevd litt knall og fall.

Se alle de nominerte til «Årets å faen» og stem på din favoritt. Video: Amazon prime/TV 2/TV Norge/VGTV/Se og Hør/Dagbladet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det hører med en realitydeltakelse at ikke alt går på skinner hele tiden. Tidvis har man fått se høylytte krangler og voldsomme intriger, men også flørtende blikk og romantiske toner.

Også øyeblikk hvor ting nesten har gått skikkelig galt, har blitt foreviget på kamera dette året. Her er de nominerte som kan stikke av med prisen for «Årets Å faen!» under Se og Hør Reality Awards.

Se video av de nominerte øverst i saken.

Bitt av skorpion - Jenny Huse «Good luck guys»

I realityprogrammet «Good Luck Guys» fikk seerne følge radarparet Tim Kristian Holter Moen (23) og Jenny Huse (21).

Duoen var et forfriskende tilskudd i serien, men én hendelse fikk TV-seerne til å sette kaffen i halsen. I en av episodene fikk man nemlig være vitne til at Huse ble bitt av en skorpion.

Det gikk heldigvis bra med Huse, og øyeblikket har nå ført til at hun kan stikke av med pris under Se og Hør Reality Awards.

Frank spiser glass - «Reality-legendene»

I Se og Hør og Dagbladets egne realityserie «Realitylegendene» samlet et knippe ikoniske deltakere seg - i kjent «Hver gang vi møtes»-stil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer