Kunne fått Superman-rolle

Kåre Conradi ble vurdert for rollen som superhelt i trang trikot.

PRØVESPILTE: Dessverre får vi ikke se Kåre Conradi ikle seg blå spandex-trikot og rød kappe... Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
PRØVESPILTE: Dessverre får vi ikke se Kåre Conradi ikle seg blå spandex-trikot og rød kappe... Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hemmelig audition!

Kåre Conradi (34) kunne fått det ærefulle oppdrag å spille hovedrollen i "Superman Returns". Den norske skuespilleren avslører nå at han var i London for to år siden prøvespilte for den høythengende rollen.

- Ja, jeg kan bekrefte at jeg var på audition for "Superman Returns". Det var en smått pussig opplevelse, forteller Conradi til VG.

Ifølge Conradi, som blant annet er kjent som film- og teaterskuespiller, sanger og Ari Behns forlover, prøvde han lykken på jobbmarkedet i London da agenten hans ringte og i all hemmelighet fortalte at en audition han skulle på var for rollen som Supermann.

- Så der var vi, seks-syv skuespillere med omtrent samme utseende og på omtrent samme alder. Ingen kunne si noe, alle visste hvorfor vi var der. Du kan godt si det ble litt parodisk, forteller Conradi om prøvespillingen, hvor han måtte fremføre replikker til en scene mellom et par med fiktive navn.

Regissør Bryan Singer ønsket en ukjent skuespiller til rollen som verdens mest berømte superhelt. Til slutt havnet imidlertid valget på amerikaneren Brandon Routh (27) og ikke norske Kåre...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer