- Kunne endt på skråplanet

Nils Ole Oftebro sier det kun er tilfeldigheter som gjorde at han ble skuespiller.

ENDTE GODT: - Jeg like gjerne havnet langt ut på skråplanet. Jeg var en adrenalinkick-fyr. Spilte kort, satte meg i gjeld og gjorde all verdens ting man ikke skal gjøre, sier Nils Ole til Her og Nå. Foto: Stella Pictures
ENDTE GODT: - Jeg like gjerne havnet langt ut på skråplanet. Jeg var en adrenalinkick-fyr. Spilte kort, satte meg i gjeld og gjorde all verdens ting man ikke skal gjøre, sier Nils Ole til Her og Nå. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den folkekjære skuespilleren Nils Ole Oftebro (68) har i mange år begeistret publikum med flotte skuespillerprestasjoner. Nå forteller han til ukebladet Her og Nå at han trenger kicket han får av å stå på scenen for å leve. - Frykt for å glemme tekst, dager blandet med angst og glede - og uvissheten om det sitter publikum i salen eller ei. Det ga meg det kicket jeg trengte. Og jeg trenger det for å holde meg i live, så det er min startmotor, sier han. Skuespilleren, som giftet seg med skuespillerkollega Anette Hoff (51) i fjor etter mange år som samboere, sier at det var en ren tilfeldighet at han ble reddet av skuespilleryrket. - Jeg kunne blitt mye rart. Jeg var en adrenalinkick-fyr. Spilte kort, satte meg i gjeld - og gjorde all verdens ting man ikke skal gjøre. Jeg kunne like gjerne havnet langt ut på skråplanet. Plutselig klarte jeg å få kick av å stå på scenen, sier han til Her og Nå. Den kritikerroste skuespilleren som er pappaen til «Kon-Tiki»-stjernen Jakob Oftebro (27) er nå blitt 68 år og trenger strengt tatt ikke å jobbe, men å pensjonere seg har han ingen planer om. - Jeg må ikke jobbe, men jeg elsker det. Mitt problem er hva jeg skal finne på hvis jeg ikke gjør dette. For meg er ikke dette arbeid - det er det morsomste jeg vet, forteller han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer