Amber Heard og Johnny Depp:

- Kunne endret utfallet

En spesiell ting kunne endret utfallet av rettssaken, mener Amber Heard - men juryen fikk aldri se det.

SNAKKER: Etter å ha tapt ærekrenkelsessaken mot eksmannen Johnny Depp i retten, har Amber Heard stil til et lengre intervju med NBC. Spesielt én ting fått flere til å reagere. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer
Publisert

Det har stormet rundt Amber Heard (36) og Johnny Depp (59) den siste tiden, som følge av at 59-åringen saksøkte ekskona for ærekrenkelser.

Rettssaken mellom eksparet har fått enorm oppmerksomhet i media, og etter flere intense uker med vitner og bevisføring, ble det 1. juni kjent at Heard tapte saken og må betale 100 millioner kroner til eksmannen.

Natt til lørdag norsk tid åpner Heard seg opp om rettssaken og den knusende dommen i et intervju med NBC.

- Kunne endret utfallet

Under rettssaken har «Aquaman»-stjernen anklaget eksmannen for å ha misbrukt henne både fysisk og psykisk i løpet av deres fire år lange ekteskap - påstander Depp hele tiden har benektet.

ÅPNER SEG: Amber Heard snakker ut om rettssaken mot Johnny Depp i nytt intervju. Video: NBC Vis mer

Nå trekker 36-åringen fram én spesiell ting hun mener kunne endret utfallet av rettssaken.

- Det finnes en perm med notater datert tilbake til 2011 - helt fra starten av forholdet. De er skrevet ned av legen min, som jeg rapportere overgrepene til, sier hun i intervjuet.

Men notatene ble aldri lagt fram for juryen ettersom dommeren i saken ekskluderte de på grunn av hørselsmål, ifølge NBC. Det vil si et indirekte vitnesbyrd der en person vitner om en hendelse han eller hun ikke selv var vitne til.

Juryen stilte seg bak Depps forklaring hva gjelder overgrepene.

- Gråten, ansiktsuttrykkene hun hadde, stirringen på juryen - alle av oss var veldig ukomfortable... Hun ville svare på ett spørsmål, og hun ville gråte og to sekunder seinere ble hun iskald … Noen av oss brukte uttrykket «krokodilletårer», sa et av jurymedlemmene om hvordan de tolket Heards uttalelser i retten, til ABC fredag.

AVGJORT: Johnny Depp vant en knusende seier i søksmålet mot ekskona. Amber Heard må betale 15 millioner dollar til eksmannen. Video: Reuters Vis mer

- Ikke rettferdig

Det var tidligere denne uken at det ble kjent at Heard har stilt opp i et intervju med NBC.

Allerede på mandag ble det sluppet en liten smakebit fra intervjuet, som skal ha blitt spilt inn 9. juni. I de lekkede utdragene fra intervjuet utdyper Heard at hun ikke klandrer juryen for avgjørelsen, og at hun forstår at han er en høyt elsket karakter som folk føler kjennskap til.

36-åringen innrømmer imidlertid at det var tøft å ankomme rettssaken hver dag grunnet mengden Depp-tilhengere.

- Hver eneste dag gikk jeg forbi tre, fire, noen ganger seks kvartaler omkranset av folk som holdt skilt der det sto: «Brenn heksa», «Død over Amber». Etter tre og en halv uke inntok jeg vitneboksen og så en rettssal fullpakket av høylytte «Jack Sparrow»-fans. Det var det mest ydmykende og forferdelige jeg noen gang har vært gjennom, innrømmer hun.

VITNER: Rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard har på ingen måte gått ubemerket hen, og flere av øyeblikkene vil huskes. Som dette. Reporter: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

I tillegg til massiv medieoppmerksomhet, har rettssaken også fått skapt enormt engasjement i sosiale medier, hvor spesielt Heard har fått gjennomgå.

- Men selv folk som mener jeg fortjener alt dette hatet, og selv om du mener jeg lyver, så kan du fortsatt ikke se meg i øynene og si at du mener det har vært en rettferdig dekning på sosiale medier. Du kan ikke fortelle meg at du synes dette har vært rettferdig, sier 36-åringen.

LES OGSÅ: Bryter tausheten om romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer