Amber Heard og Johnny Depp:

- Kunne endret utfallet

En spesiell ting kunne endret utfallet av rettssaken, mener Amber Heard - men juryen fikk aldri se det.

SNAKKER: Etter å ha tapt ærekrenkelsessaken mot eksmannen Johnny Depp i retten, har Amber Heard stil til et lengre intervju med NBC. Spesielt én ting fått flere til å reagere. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer
Publisert

Det har stormet rundt Amber Heard (36) og Johnny Depp (59) den siste tiden, som følge av at 59-åringen saksøkte ekskona for ærekrenkelser.

Rettssaken mellom eksparet har fått enorm oppmerksomhet i media, og etter flere intense uker med vitner og bevisføring, ble det 1. juni kjent at Heard tapte saken og må betale 100 millioner kroner til eksmannen.

Natt til lørdag norsk tid åpner Heard seg opp om rettssaken og den knusende dommen i et intervju med NBC.

- Kunne endret utfallet

Under rettssaken har «Aquaman»-stjernen anklaget eksmannen for å ha misbrukt henne både fysisk og psykisk i løpet av deres fire år lange ekteskap - påstander Depp hele tiden har benektet.

Nå trekker 36-åringen fram én spesiell ting hun mener kunne endret utfallet av rettssaken.

- Det finnes en perm med notater datert tilbake til 2011 - helt fra starten av forholdet. De er skrevet ned av legen min, som jeg rapportere overgrepene til, sier hun i intervjuet.

Men notatene ble aldri lagt fram for juryen ettersom dommeren i saken ekskluderte de på grunn av hørselsmål, ifølge NBC. Det vil si et indirekte vitnesbyrd der en person vitner om en hendelse han eller hun ikke selv var vitne til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer